Sportske vijesti dana: Rukometaši krenuli porazom u Danskoj, Cedevita pregazila Zvezdu

Foto: Hina, Index / KK Cedevita, Twitter 

NA INDEX SPORTU pratite najnovije dnevne informacije iz svijeta sporta. Na jednom mjestu pronađite najave, glasine, rezultate i analize utakmica te reakcije na ključne teme.

23:00 Za kraj sportskog petka pogledajte što je za Indexovu kameru rekao Junior dos Santos uoči UFC-ovog borilačkog spektakla u Areni, a mi vas pozdravljamo do sutra.



22:45
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ostao je bez svojih "zlatnih lasi"!



22:30
Evo što je rukometni izbornik Željko Babić rekao po završetku utakmice protiv Danske.

22:15 Hrvatski rukometaši nisu dobro otvorili kvalifikacijski turnir za OI u Riju. Sve o utakmici protiv domaćina Danske pročitajte ovdje.

22:15 Borna Ćorić napokon je odigrao meč na ATP turniru u Marakešu, u prvom kolu bio je slobodan kao postavljen igrač, u osmini finala "slobodno mu je dao Bolelli, ali se zato morao naraditi za dnevnicu u četvrtfinalu protiv Mathieua.

21:15 Slaven Bilić rado bi u West Ham doveo svog nekadašnjeg štićenika Gokhana Torea iz Bešiktaša, ali Turci mu ne žele dati popust. Naprotiv, svjesni su platežne moći premierligaških klubova. Evo koliko traže za njega.

20:45
Nizozemski PSV surađivao je sa svojim generalnim sponzorom pune 33 godine. Evo zašto su raskinuli suradnju.

20:30 Cedevita se oprostila od Eurolige uvjerljivom pobjedom protiv Crvene Zvezde 83:62. U dvorani je umalo došlo do sukoba, a veći izgred spriječila je policija.


19:30 Luka Modrić vjerojatno će dobiti odmor na utakmici protiv Eibara, a na njegovo mjesto mogao bi uskočiti Mateo Kovačić.

 

 

19:00 IZNENAĐENJE! Slovenija Veselina Vujovića svladala je Španjolsku s 24:21.

 

BRAVO Vujo, bravo susjedi!

Posted by Index Sport on 8. travnja 2016

18:30 Predsjednik Real Madrida Florentino Perez upao u svlačionicu nakon šokantnog poraza od Wolfsburga u Ligi prvaka. Opširnije

18:00 Slaven Bilić napravio je od Dimitrija Payeta pravi stroj za golove. Pogledajte kako Francuz zabija na treningu West Hama

17:30 Otvoreni rat između Urugvajaca Luisa Suareza i Daniela Fonsece. Pale su teške riječi. Opširnije

17:00 Dok predstavnici Hajduka dogovaraju suradnju s West Hamom, Bilićev najbolji igrač Dimitri Payet radi ono što najbolje zna - zabija golčine!

16:30 Indexov reporter javlja kako je pred Draženovom dvoranom sve mirno. Oko dvorane nema policije, ali ni Delija. Mota se tek jedna grupica Boysa koja ima informacije kako su navijači Zvezde stigli u Zagreb još sinoć, ali negdje su se sakrili.

16:00 Je li Arda Turan počeo učiti kineski? Ako je vjerovati katalonskom Sportu, Turčin na ljeto napušta Barcu.

14:45 Sad već bivši predsjednik Hajduka Marin Brbić održao je svoju oproštajnu pressicu na Poljudu.  Ovdje možete pročitati što je sve rekao

14:30 Predsjednik Zvezde je najavio masovni dolazak Delija u Zagreb, a tu informaciju su u Cedeviti opovrgnuli, rekavši da se očekuje njih 15. Ipak, Delije su došle u Zagreb, povukli su kočnicu vlaka u blizini Ciboninog tornja i počeli su bježati. Policija je na terenu, a tijek zbivanja pratite na Indexu.


 

13:20 Neki ga obožavaju, neki ga ne mogu smisliti, no nitko prema njemu nije ravnodušan. Carlos Tevez nikad nije bio običan igrač. Prgav, divlji, ali genijalan. Apač je svoju nogometnu čaroliju po tko zna koji put pokazao na utakmici između njegove Boce i Bolivara kad je napravio nešto što neodoljivo podsjeća na ono što je 1986. Maradona napravio Butcheru, Schiltonu i društvu. Uživajte.

12:31 Večeras kreće rukometna ludnica. Odabranici Željka Babića protiv Danske otvaraju kvalifiacijski turnir za Igre u Riju. Nakon Danske, čekaju Bahrein i Norveška. Dvije najbolje ekipe skupine dobit će kartu za Rio. Ivan Ćupić kazao je uoči susreta da će u prepunoj dvorani i Danci biti pod velikim pritiskom. Utakmica od 20:30 na DomaTV. 

"Moramo odradit dobar turnir i plasirat se na OI. To je glavni cilj ove generacije", kazao je Ćupić.

Strašni Mikkel Hansen jedva čeka utakmicu s Hrvatskom. Snažni lijevi vanjski PSG-a kazao je za Novu TV da Danska obično ima sreće u ovakvim utakmicama.

"Doista mislim, ako moram biti iskren, da smo imali mnogo sreće u završnim situacijama na utakmicama s Hrvatskom. Osobno imam veliko poštovanje prema Hrvatskoj i također prema Norveškoj. Obje reprezentacije su odigrale dobar turnir u Poljskoj, tako da će te dvije utakmice biti vrlo teške za nas. Ali i vrlo zabavne. Za mene je uvijek zabavno igrati protiv najboljih momčadi na svijetu", kazao je Danac. 

12:05 Mario Mandžukić preko Instagrama je uputio riječi podrške hrvatskim borcima Pokrajcu i Pejiću uoči UFC spektakla u Zagrebu. 

 

11:55 Meč stoljeća, kako su pomalo teatralno revanš najavili novinari između svjetskog prvaka Taysona Furyja i bivšeg vladara ringa Vladmira Klička dogovoren je za deveti srpnja u Manchesteru

11:40 Iz KK Cedevite za Index su demantirali izjave predsjednika Zvezde koji je najavio dolazak gotovo tisuću pripadnika Delija na večerašnju, rezultatski nebitnu utamicu. 

"Od nas su tražili 15 ulaznica. Takav je omjer i uobičajen. Ulaznice nisu rezervirane, niti su bile u internetskoj prodaji kada je Čović dao tu izjavu. Obzirom na pravila ABA lige, koja ne podržava pratnju gostujućih navijača, ne očekujemo navijanje za Zvezdu u dvorani Dražena Petrovića. Ako eventualno dođu Delije iz Slovenije, sjedit će na tribini, ali bez obilježlja i provokacija", kazao nam je Igor Jagić, glasnogovornik Cedevite. 

10:52 Gabriel Ganzaga za Indexovu kameru uoči UFC spektakla! Govorio je i o brutalnoj pobjed nad Cro Copom. Pogledajte video.

10:00 Hoće li Ratnici uspjeti srušiti Bullse, tri utakmice do kraja? 

09:00 Radikalni predsjednik Crvene Zvezde Nebojša Čović danima diže tenzije zbog akcije Cedevite, koja prihode od prodanih ulaznica večerašnje utakmice (Dom sportova, 19 h) donira za obnovu Vukovarskog vodotornja. 

"Žao mi je što je Cedevita to učinila, ali budući da su nam mušterije na sportskom terenu, razumijemo ih. Nećemo im odgovoriti na isti način, sigurno. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu" najavio je. 

08:00 Izbornik vaterpolo reprezentacije nema kontrolu nad igračima. Suspendirao je trojicu, evo zašto.  Tužan je i neumorni Dudo Šimenc, koji vodi emisiju na kršćanskoj platformi Laudato tv. Sukno je "bojkotirao" gostovanje.

 

Zbog ponavljanog grubog kršenja discipline, koje je kulminiralo dana 07.04. potpuno neopravdanim nedolaskom na jutarnji...

Posted by Dubravko Šimenc on 7. travnja 2016

 

07:30 Juergen Klopp sinoć je bio zvijezda večeri.  Nije pobijedio svoju Borussiju, ali je ujedinio engleske i njemačke navijače. I nakon utakmice združeno su pjevali zajedničom heroju. Pogledajte video.

07:15 Ako ste propustili, niste smjeli. Ako ste pogledali, pogledajte opet. 

 

Nogomet zbližava ljude. Prekrasne scene...

Posted by Index Sport on 7. travnja 2016

 

 

07:00 Dobro jutro. Evo što danas donose naslovnice najvećih sportskih dnevnika.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.