Španjolci: Hrvatski doktor krivo je procijenio ozljedu Bellinghama. Zato je otpušten

Foto: Screenshot (Real Madrid/YouTube)

REAL MADRID otpustio je početkom prošlog mjeseca glavnog klupskog liječnika dr. Niku Mihića. Priča je bila da je Mihić dobio otkaz jer se nije adekvatno brinuo za ozljedu Arde Gulera, Realovog talentiranog 18-godišnjaka iz Turske. No španjolski portal Relevo otkriva da problem nije bio samo u Guleru već i u najboljem igraču Reala Judeu Bellinghamu.

Engleski reprezentativac ozlijedio je rame te je Mihić rekao da će moći igrati, ali sa zaštitom. No čelništvo kluba nije bilo zadovoljno tom dijagnozom, već je Bellingham poslan na konzultacije kod doktora Manuela Leyesa. On je rekao da Mihić nije u pravu i da se Bellingham mora odmarati barem deset dana. To je razbjesnilo predsjednika Reala Florentina Pereza, piše Relevo.

Doktor Niko Mihić završio je fakultet u Kanadi, radio je u SAD-u, a u Madridu je živio 23 godine te je ondje imao svoju kliniku. U Real ga je osobno doveo predsjednik kluba Florentino Perez, kojem je dugi niz godina bio osobni liječnik. "Prvo mi je pacijent bio Perez, pa onda Zidane. Ponudili su mi da dođem u Real i ja sam to prihvatio bez puno razmišljanja", rekao je svojevremeno Mihić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.