Southgate odabrao za SAD i Hrvatsku: Vraća se Rooney, poziv debitantu Wilsonu

FOTO: EPA

WAYNE ROONEY dobit će priliku upisati 120. nastup u dresu Gordog Albiona i tako se oprostiti od reprezentacije, a navijači Engleske moći će i pozdraviti Calluma Wilsona, jedinog debitanta na novom popisu izbornika Garetha Southgatea.

Teško da će se Wilson naigrati pokraj Harryja Kanea i ostalih, ali Southgate je želio 26-godišnjeg napadača Bournemoutha nagraditi za impresivan početak sezone i šest golova u 11 premierligaških utakmica.

Rooney će odigrati samo tu prijateljsku utakmicu protiv SAD-a u četvrtak, a potom će Englezi na Wembleyju u natjecateljskoj utakmici Lige nacija dočekati Hrvatsku bez legende Manchester Uniteda.

U sastav su se vratili Ruben Loftus-Cheek, Dele Alli i Jesse Lingard - svi zbog ozljeda nisu bili aktivni na listopadskim utakmicama - kao i Evertonov Michael Keane, koji se vraća prvi put nakon 12 mjeseci.

Leicesterov veznjak James Maddison izgubio je mjesto u momčadi, a zbog ozljede je otpao i Mason Mount iz Derbyja.

Southgateov popis za SAD i Hrvatsku:

Vratari: Marcus Bettinelli, Jack Butland, Alex McCarthy, Jordan Pickford

Braniči: Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell, Lewis Dunk, Joe Gomez, Michael Keane, Luke Shaw, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker
Midfielders

Vezni red: Ross Barkley, Dele Alli, Fabian Delph, Eric Dier, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ruben Loftus-Cheek, Harry Winks

Napadači: Harry Kane, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Jadon Sancho, Raheem Sterling, Danny Welbeck, Callum Wilson

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.