Šokantno svjedočansto bjeloruskog "Pitbulla": Nakon dva poraza igrao sam ruski rulet

ČOVJEK kojeg se posljednjih godina smatralo jednim od najboljih MMA teškaša svijeta, Bjelorus Andrei Arlovski, iza sebe ima dva teška poraza i dva brutalna nokauta. Prvo ga je u Afflictionovom ringu uspavao Fedor Emelianenko, a ništa bolje nije prošao niti protiv Bretta Rogersa u Strikeforceovom kavezu.

Bjelorus je u šokantnom svjedočanstvu priznao da je nakon drugog poraza bio u tako teškom psihičkom stanju da se odlučio na igranje ruskog ruleta.

"Prvi put sam ruski rulet zaigrao kada sam imao 16, a drugi put sada sa 30. To napravim kada mi nije apsolutno do ničega", rekao je Arlovski za Fighters.com.

"Razgovarao sam sa svećenikom"

Teška kriza natjerala ga je da se vrati u rodnu Bjelorusiju...

"Razgovarao sam sa svećenikom, pročitao mi je pjesmu", otkrio je borac dodavši da je mnogo vremena proveo i sa psihologom ruske hrvačke olimpijske momčadi.

"Plakao sam poslije obje borbe, prvo nakon Fedora, a onda i nakon Rogersa. Možda vas to iznenadi, no plakao sam i tijekom svoje posljednje veze", dodao je Arlovski misleći na romantičnu vezu sa Playboyevim modelom Patricijom Mikulom.

Bjelorus u ovom trenutku nije siguran što želi u nastavku karijere. Već je prije najavio kako bi se želio malo više posvetiti profesionalnom boksu, no svjestan je da je on prije svega MMA borac. U posljednje vrijeme trenirao je s boksačkom legendom Freddijem Roachom.

"Ne želim više eksperimentirati s Roachom kada su u pitanju MMA borbe. S njim ću raditi samo kada ću boksati. Ja sam prije svega MMA borac. U ovom trenutku ne želim ništa prejudicirati. Imam menadžera koji se brine za moju karijeru.", zaključio je Arlovski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.