Snimka koje podigla Otok na noge: Je li moguće da se Velšanin zlobno smijao stravičnoj ozljedi Irca?

Foto: Twitter

VELŠANIN Neil Taylor jučer je u utakmici protiv Irske (0:0) uklizao u noge irskom kapetanu Seamusu Colemanu i slomio mu nogu.

Start je bio užasan, odmah je bilo jasno da je nesretnom Colemanu pukla noga, suigrači su odmah u suzama dotrčali do svog kapetana koji je vrištao od bolova, a talijanski sudac Rizzoli bez razmišljanja je isključio Taylora.
 

Slike stravične ozljede brzo su obišle svijet i šokirale su nogometne fanove, a brojne zvijezde svjetskog nogometa poput Waynea Rooneya poželjele su brz i sretan oporavak Colemanu.
 
Međutim, jutros su svijet obišle snimke koje su dale naslutiti da nisu svi s jednakom empatijom doživjeli Colemanovu nesreću. Velški reprezentativac Joe Ledley uhvaćen je kako se s neobičnim izrazom lica koji je podsjećao na zlobni smiješak udaljava od mjesta gdje se irski kapetan previjao od bolova.
 
Na društvenim mrežama pojavili su se navodi bijesnih navijača koji su tvrdili kakose  Ledley smijao tragediji irskog nogometaša i bilo je puno onih koji su Velšanina brutalno izvrijeđali.
 
Ledley je ljutito reagirao na uvrede i optužbe te je svima koji tvrde da mu je to bilo smiješno poručio kako moraju na pregled glave i dodao je kako su njegove misli s Colemanom kome želi brz oporavak.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.