NBA

Snimka hapšenja bivše NBA zvijezde: "Ja sam Isus Krist. Bolji od LeBrona i Jordana"

Foto: TMZ

DELONTE WEST, nekadašnji NBA igrač koji je u Clevelandu dijelio svlačionicu s LeBronom Jamesom, nedavno je ponovo uhapšen jer je u alkoholiziranom stanju vrijeđao policajce.

TMZ je objavio video na kojem se vidi kako West upućuje homofobne uvrede na račun policije te tvrdi da je Isus Krist i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

"Ja sam bio bolji od LeBrona Jamesa i bolji od Michaela Jordana, ja sam najbolji crnac u povijesti koji se bavio nekim sportom", govorio je pijani West.

Još tijekom igračke karijere potrošio je sav novac koji je zaradio i završio je kao beskućnik.

"Promatrao sam kako mi promiču dobri ugovori, kako gubim dodatke i bonuse, rasli su sudski troškovi, skupi odvjetnici su uzeli svoje, a potom i bivša supruga. Malo po malo potrošio sam svu ušteđevinu. Bio sam prisiljen prodati sva vozila, nakit i praktički sve što sam posjedovao izuzev kuće i odjeće koju sam imao na sebi", rekao je jednom West, koji je jedno vrijeme tijekom pauze u NBA ligi radio i u trgovini namještajem u Marylandu.

Prije pet godina počele su kružiti priče da po ulicama prosi novac za osnovne životne potrebe, a njegova obitelj tvrdi da ima i velikih psihičkih problema. Prošle godine mu je htio pomoći vlasnik Dallasa Mark Cuban. Maknuo ga je s ulice, smjestio u hotel i ponudio da će mu platiti odlazak u komunu jer se West godinama drogira.

U NBA ligi je pored Clevelanda (2007.-2010.) igrao i za Boston (2004.-2007. i 2010.-2011.), Seattle (2007.) i Dallas (2011.-2012.). Prosječno je postizao 9.7 poena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.