Smjena trenera u Varaždinu: Kocijanu otkaz, može li Ježek spasiti klub od propasti?

"NISAM ovo očekivao, mislim da se smjenama trenera pokušavaju prikriti sve slabosti kluba", šokirano je izjavio, poslije poraza od Karlovca, sada već bivši trener Varaždina Tomica Kocijan za eVaraždin.hr. Naime, u totalnom rasulu varaždinskog prvoligaša, o svojoj smjeni Kocijan je saznao od novinara.

Jučerašnjim porazom Varaždin je ostao prikovan za dno tablice. Šibenik i Lučko ostvarili su pobjede, te sada kao glavni konkurenti Varaždincima za ostanak u ligi bježe osam bodova. Iako je do kraja sezone ostalo još dosta utakmica, čini se kako će Varaždin ostati, nakon 21 godine, bez nogometnog prvoligaša.

Ježek novi trener Varaždina

“Predsjednik kluba Zlatko Horvat telefonski je razgovarao sa još četvoricom članova Izvršnog odbora i odlučili su smijeniti Tomicu Kocijana. Novi trener kluba je Branko Janžek koji će zadržati i svoju funkciju sportskog direktora kluba“, poručio je odmah nakon utakmice glasnogovornik kluba Siniša Kalajdžija.

Branko Ježek već je jednom vodio Varaždin u sezoni 01./.02., a ostao je upamćen zbog senzacionalne pobjede nad Aston Villom, stoga se u Izvršnom odboru Varaždina nadaju kako će uspjeti spasiti varaždinskog prvoligaša na izdisaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.