SLOVENAC POLUDIO ZBOG PORAZA "Ovo je veliko sranje! Kvalifikacije su neregularne"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLOVENSKA košarkaška reprezentacija doživjela je drugi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Kini. Aktualni europski prvaci izgubili su u gostima kod Bjelorusije s 93:92.
 
Tragičar utakmice bio je Klemen Prepelič koji je četiri sekunde prije kraja imao dva slobodna bacanja za izjednačenje, ali je pogodio samo jedno. Nakon utakmice Prepelič je požalio na format natjecanja koji brani nastup euroligaškim i NBA igračima. 
 
"Kvalifikacije su neregularne, tisuću i jedna stvar se mijenja u posljednjem trenutku. Ovo je jedno veliko sranje, ali u njemu smo svi zajedno. Moramo se prilagoditi ovome jer ne možemo utjecati na ovakve stvari", rekao je Prepelič, ali u tome nije htio tražiti opravdanje za neočekivan poraz.
 
"Branite ime prvaka Europe svaki dan i svaki dan morate pokazati da ste najbolji. Ne smijete ovo sebi dopustiti. Neki od nas su ovu utakmicu shvatili kao prijateljsku pa ćemo sad po bodove protiv puno težih rivala."
 
Nakon četiri kola Bjelorusi se nalaze na posljednjem mjestu skupine A. Slovenci su i dalje na drugoj poziciji, s dva boda manje od Španjolaca na prvom mjestu. Crna Gora je na trećem mjestu s istim brojem bodova kao i Bjelorusija, ali Crnogorci su porazili Bjeloruse u međusobnoj utakmici.
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.