NAVIJAČI

Slovački SME: Šokirani smo gostujućom tribinom na Rujevici. To je kavez za pse

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

NAVIJAČIMA hrvatske nogometne reprezentacije utakmica na Rujevici zauvijek će ostati u pamćenju kao mjesto na kojem je Hrvatska izborila plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Slovačkim će navijačima, s druge strane, ona ostati kao ružno sjećanje, i to ne samo zbog rezultata. Što ih točno muči, opisao je slovački portal SME.

“Stadion Rujevica izgleda neobično ne samo zbog malog kapaciteta od 8200 gledatelja. S jedne strane, on je dio modernog trening-centra smještenog u prekrasnom okolišu i u blizini mora. S druge strane, šokirani smo malom i vrlo čudnom tribinom iza gola koja je okružena čeličnom konstrukcijom, mrežom i šipkama. Tamo su bili smješteni slovački navijači, na tribini iza gola koja je izgledala poput velikog kaveza. Ili kaveza za pse. Ali sigurno ne kao mjesto za navijače i ne na razini kvalifikacija za Europsko prvenstvo”, tvrde Slovaci. 

 Podsjetimo, Slovačka je povela u 32. minuti preko Boženika, do kraja utakmice su Nikola Vlašić, Bruno Petković i Ivan Perišić preokrenuli rezultat i s 3:1 ispratili Slovake s Rujevice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.