LIGE PETICE

Slomio Manchester i zastavicu: Gol života proslavio izazivanjem dugog prekida

Foto: Gulliver / Getty Images

ISAAC MBENZA, krilni napadač Montpellierea na posudbi u Huddersfieldu, nije uspio zabiti nijedan gol u 22 utakmice u svom privremenom klubu. I onda kada je kolo prije kraja sezone konačno poentirao za nevjerojatan važan, bolje reći "štetan" gol, proslavio ga je sa stilom. 

U 60. minuti i pri vodstvu Manchester Uniteda 1:0 kod odavno iz lige ispalog Huddersfielda, vratar domaćih Lossl uzeo je loptu ubačenu pred njegov gol iz kornera i odmah je izbio daleko prema suparničkim vratima. Luke Shaw, koji je jedini bio pred Unitedovim golom, ne uspijeva očistiti loptu, koja dolazi do Mbenze. On izbija pred De Geu i lako ga savladava za konačnih 1:1.

Gol kojim je, kako će se pokazati 40-ak minuta kasnije, jalovi napadač drugoligaša među prvoligašima Manchester United izbacio iz Lige prvaka iduće sezone, Mbenza je proslavio tako da se zaletio prema korner zastavici, šutnuo je svom snagom i tako slomio. 

Tako je prouzrokovao komičnu situaciju jer je prekid trajao gotovo deset minuta dok je osoblje za održavanje stadiona uspjelo zamijeniti slomljenu zastavicu. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.