Slaven Belupo završio jedan od najvećih transfera u povijesti kluba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ANTE CRNAC je napustio momčad Slaven Belupa u jednom od najvećih transfera u povijesti kluba te karijeru nastavlja u Poljskoj. Crnac je danas postao novi član Rakowa, prvaka Poljske koji će se ove sezone natjecati u Europa ligi. Slavenu će pripasti odšteta od oko milijun i pol eura.

Sada već bivši krilni napadač našeg kluba u Koprivnicu je stigao siječnju 2022. te je od tada upisao 56 nastupa u dresu Slavena. Ukupno je postigao 11 pogodaka te upisao dvije asistencije. "Prije svega, zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom povjerenju od kada sam stigao u Koprivnicu. Zaista sam se osjećao ugodno u Slavenu. Bilo je uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo lijepe trenutke. Nadam se da sam se odužio svojim pristupom i zalaganjem", rekao je Crnac pa dodao:

"Želio bih svojim dosadašnjima suigračima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, zaželjeti svu sreću u nastavku prvenstva. Uz predan rad vjerujem da će ostvariti zacrtane ciljeve. Naravno, ne smijem zaboraviti ni Podravske štuke koje su nas bodrile bez obzira na rezultate i davale nam dodatnu motivaciju na svakoj utakmici. Učinile su da utakmice u Koprivnici budu posebnije. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa. Sretno!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.