Transferi

Sky Sports: City odustao od Messija zbog njegove starosti i karaktera

Foto: EPA

BRITANSKI Sky Sports je objavio informaciju kako Manchester City nema namjeru dovesti Lionela Messija sljedeće ljeto kada Argentinac postaje slobodan igrač.

Tu tvrdnju je za Sky Sports iznijela novinarka Semra Hunter koja ima informacije iz prve ruke koje dolaze iz Manchester Cityja.

Messi vije nije isti kao što je bio tijekom 17 godina u Barceloni

"Vrata Manchester Cityja su zatvorena za Messija. Neće biti nikakve ponude. Mogu pričati s autoritetom jer mi je netko blizak situaciji kazao da Manchester City neće poslati ponudu za Messija", kazala je Hunter i ponudila dva razloga zašto Messi neće u Englesku.

"On ulazi u sumrak svoje karijere i više nije isti kao što je bio tijekom 17 godina provedenih u Barceloni. Uz to, ako dođe kao besplatan igrač City će na njegovu plaću potrošiti 100 milijuna eura godišnje. To nije isplatio za nijedan klub u vrijeme globalne pandemije."

Novi predsjednik Barcelone može uvjeriti Messija u ostanak

Messi je u ljetnom prijelaznom roku izrazio želju za odlaskom iz Barcelone zbog loših rezultata i sukoba s bivšim predsjednikom Josepom Bartomeuom. Ipak, ostat će na Camp Nouu barem do ljeta 2021., a možda i duže ako ga novi predsjednik Barcelone uspije uvjeriti u ostanak do kraja karijere.

Izbori za novog predsjednika Barcelone su na rasporedu 24. siječnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.