MANCHESTER UNITED

Sky Sport: Poznato je tko će voditi Manchester United do kraja sezone

Foto: EPA

UNITED je nakon lošeg početka sezone smijenio trenera Josea Mourinha, objavljeno je danas na klupskim stranicama. Sky Sport tvrdi da će do kraja sezone na klupi engleskog velikana biti legendarni 37-godišnji veznjak Michael Carrick.


Carrick je legenda Uniteda. Davne 2006. je došao iz Tottenhama za 18 milijuna funti. Na Old Traffordu je proveo 12 sezona i za to vrijeme upisao 316 nastupa i zabio 17 golova.

Za englesku reprezentaciju je od 2001. do 2015. godine igrao u 34 utakmice.

 

"Jose Mourinho je napustio klub", stoji u kratkom priopćenju. "Klub želi zahvaliti Joseu za njegov rad tijekom vremena koje je proveo u Manchester Unitedu i želi mu sreću u daljnjem radu. Novi privremeni trener će biti imenovan do kraja ove sezone, dok će klub istovremeno raditi na traženju trajnog rješenja za klupu", dodaje se u priopćenju.

United je šesti na ljestvici sa samo 26 bodova osvojenih u 17 utakmica. U posljednjoj prvenstvenoj utakmici, igranoj u nedjelju, izgubio je od Liverpoola 1:3. 

Ranije su britanski mediji pisali kako Portugalca na klupi Uniteda štiti ugovor u kojem je klauzula o odšteti od 26 milijuna eura.

Mourinho je na klupi Uniteda proveo dvije i pol godine i s klubom je u tom vremenu osvojio Europa ligu te u Engleskoj Liga kup i Community Shield.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.