Bivšem Hajdukovom igraču policija upala u kuću. "U šoku sam, ne mogu ništa reći"

Foto: Tino Juric/PIXSELL

BIVŠI Hajdukov igrač Artem Milevski našao se u neugodnoj situaciji nakon što mu je jučer u kuću upala policija. Problem nije bio nekadašnji 39-godišnji ukrajinski reprezentativac, nego njegov cimer i prijatelj Serhij Tretjak, s kojim dijeli smještaj. Kako piše ukrajinski Sport Express, Tretjaka se sumnjiči za namještanje utakmica.

"U šoku sam i ne mogu više ništa reći dok ne budem znao detalje", kratko je ukrajinskim medijima rekao Milevski, a Tretjak je bio puno rječitiji. "Sumnjiče me da sam organizirao namještene utakmice. Nikad nisam čuo za momčadi s kojima me se povezuje, a pretres kuće ima veze s e-sportom, a ne s nogometom", rekao je.

Nije ovo prvi put da im policija upada u kuću

Ukrajinski mediji su prije par mjeseci objavili da je ovaj dvojac zaradio 15-ak tisuća eura tako što se kladio na utakmice niže brazilske lige. Navodno im je policija već bila u kući, i to u travnju kad je Tretjak također tvrdio da nema veze ni s kakvim namještanjem. Tvrdi da želi postati gradonačelnik Kijeva pa da mu ovakve priče smještaju politički protivnici.

Njegov cimer Artem Milevski je od 2003. do 2012. igrao za kijevski Dinamo i u 178 utakmica je upisao 57 golova. Odigrao je i 50 utakmica i zabio osam golova za Ukrajinu, a u karijeri je, između ostalih, u sezoni 2014/2015. igrao i za splitski Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.