NBA

Shaq: Previše ste zabrijali na Dončića. Evo vam tri igrača koji igraju jednako tako

Foto: Gulliver / Getty Images

SHAQUILLE O'NEAL nakon legendarne predstave Luke Dončića odbija biti dio vojske njegovih slijepih obožavatelja, među kojima su LeBron, Curry i Wade.

Slovenski fenomen je u prvom krugu doigravanja donio Dallasu pobjedu za 2:2 protiv Clippersa utakmicom života. Postigao je 43 koša, uključujući tricu sa sirenom za pobjedu te imao 17 skokova i 13 asistencija. Tako je postavio dva triple-double rekorda NBA play-offa te ponovio Jordanov pothvat. Sve to napravio je ozlijeđen, šepajući zbog ozljede gležnja.

Međutim, najveća komentatorska zvijezda televizijske emisije Inside the NBA on TNT ne želi biti dio hypea koji se nakon toga stvorio oko Dončića. Njegov kolega Charles Barkley odgovara O'Nealu da se tako postavlja samo zato što su svi zaluđeni Dončićem pa ga to iritira. 

Shaq odgovara: "To nije istina, samo poručujem ljudima da malo smanje doživljaj oko Dončića. Slušajte, on je sjajan igrač, ali sve što on radi sam vidio već puno puta od ostalih zvijezda. Vidio sam već takvog igrača, zove se Steph Curry. Vidio sam već takvog igrača, zove se James Harden. Sve što je Dončić sada napravio vidio sam prošlog tjedna od igrača koji se zove Damian Lillard. Zato samo kažem da malo smanjite oduševljenje Dončićem, to je sve."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.