TRANSFERI

Sezona još nije gotova, a Bjelica je već dogovorio drugi transfer Osijeka za sljedeću

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

OSIJEK je odradio rekordnu HNL-u sezonu po broju osvojenih bodova i preostalo mu je samo da u zadnjem kolu s Istrom odigra utakmicu koja Puležanima život znači.

Momčad Nenada Bjelice ulazi u susret bez imperativa pobjede, a Istra se grčevito bori za ostanak i trebaju joj bodovi kako bi bila sigurna da će iz lige umjesto nje ispasti Varaždin ili Lokomotiva. 

Stiže novi igrač

Da je Osijek rasterećen i razmišlja o sljedećoj sezoni pokazuje i činjenica da je Nenad Bjelica, koji u Osijeku obnaša funkciju trenera i sportskog direktora, već dogovorio i drugi posao za sljedeću sezonu. Nakon ranije dogovorenog dolaska Šime Gržana iz Istre, sada je dogovoren i igrač iz BiH.

Kako doznajemo od izvora iz BiH, Osijek bi uskoro trebao postati jači za još jednog lijevokrilnog napadača. Riječ je o 24-godišnjem Ameru Hirošu koji je dosad nastupao za FK Mladost Doboj Kakanj. 

Pitali smo Nenada Bjelicu da nam potvrdi ovaj posao, a on nam je diplomatski poručio da je Hiroš Osijeku zanimljiv baš kao i neki drugi igrači.

Dolazi besplatno

Tijekom prošlog prijelaznog roka dovodio se u vezu s prelaskom u Sarajevo, ali do transfera na kraju nije došlo. Ostao je u Doboju Kaknju kako bi pomogao Mladosti u borbi za opstanak. 

Ugovor mu istječe i to je idealna prilika za Osijek da ga dovede bez odštete. Prema neslužbenim informacijama, Hiroš će ovog tjedna doći u Osijek na liječničke preglede i potpis ugovora.

Ove sezone u dresu Mladosti upisao je 23 nastupa uz sedam pogodaka i dvije asistencije. Ponikao je u Željezničaru, a nastupao je na posudbi u Goraždu te Olimpiku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.