Senzacija u Umagu. Klinci hrvatskog petoligaša namučili Barcelonu pa zaradili doček

Foto: NK Radnički Županja (Facebook)

U UMAGU se prošlog vikenda odigrao jak međunarodni nogometni turnir za uzraste do devet godina. Na spomenutom turniru najveću senzaciju napravio je NK Radnički iz Županje, koji je završio na sedmom mjestu. Posebno vrijedi istaknuti da su dječaci iz Županje za šesto mjesto igrali protiv vršnjaka iz Barcelone. Radnički je izgubio tek nakon jedanaesteraca, no u slavonskom gradiću Županji svejedno su preponosni na rezultate svojih štićenika.

[..PORAZ OD BARCELONE NA PENALE..] Vjerujemo da s velikim nestrpljenjem čekate završnu objavu tj. rezultat s utakmice...

Posted by NK Radnički Županja on Sunday, March 17, 2024

Nizali pobjede protiv klubova iz susjednih zemalja

Radnički je do četvrtfinala samo nizao pobjede, i to protiv vršnjaka iz susjednih zemalja. Maribor, KSV Nachwuchsmodel, ND Indrija i NK Mura nisu mogli parirati Županjcima, no u četvrtfinalu Radnički je doživio 2:1 poraz od splitskog Hajduka, koji je otišao u polufinale. Dječacima je nakon povratka u Županju priređen i doček uz bakljadu.

Plamen od ljubavi 🔥🤍💙

Posted by NK Radnički Županja on Monday, March 18, 2024

Dodajmo još informaciju da se seniori Radničkog natječu u MŽNL Osijek-Vinkovci, gdje zauzimaju 14. mjesto. Taj smo klub i njegovu priču opširnije obuhvatili reportažom prije pet godina, koju možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.