ZANIMLJIVOSTI

Savićević: Nije bilo lako održati odnos s Bobanom. Nismo pričali o ratu

Foto: Getty Images

DEJAN SAVIĆEVIĆ, legendarni crnogorski nogometaš i nekadašnji suigrač Zvonimira Bobana u Milanu, dao je Instagram intervju talijanskom novinaru Mariju Sumu.

Posebno se osvrnuo na odnos s Bobanom s kojim je bio suigrač u slavnoj generaciji Milana, a sve to događalo se dok je u Hrvatskoj bjesnio rat. 

Nisu pričali o ratu

Osim što su bili suigrači u Milanu s kojim su osvojili sve što se moglo osvojiti, bili su prijatelji i prije toga kad su zajedno igrali za reprezentaciju Jugoslavije.

Savićević i Boban s trofejom Lige prvaka

"Bili smo prijatelji i prije nego što smo došli u Milan. Bile su teške godine, građanski rat... Nije bilo lako održati te odnose. Zajedno smo služili vojsku, igrali za reprezentaciju, dogovorili smo se da ne pričamo o ratu, već o drugim stvarima", rekao je Savićević pa dodao:

"Jednostavno se o ratu ne bismo mogli usuglasiti. Nisu nogometaši i sportaši krivi što se rat dogodio, već politički interesi onih koji su nakon rata postali milijarderi", kazao je Savićević.

Nema zle krvi

Savićević i Boban su bez obzira na sve dugo ostali u dobrim odnosima, a da je tako svjedoči i izjava koju je Savićević prije četiri godine dao u intervjuu za Index.

"Imam odličan odnos s Bobanom još iz igračkih dana i to je više od prijateljstva. Bili smo zajedno u JNA sportskoj četi, zatim smo bili u reprezentaciji, a nakon toga i u Milanu šest godina zajedno. On je uvijek bio specifičniji od svih nas nogometaša", rekao je tada Savićević. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.