Sandra Elkasević: Nabavili smo si klimu i frižider. Francuzi, ne možete nam ništa

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

SANDRA ELKASEVIĆ plasirala se u finale discipline bacanja diska na Olimpijskim igrama u Parizu. Hrvatska predstavnica ostvarila je rezultat od 65.63 metra, što je bilo dovoljno za drugo mjesto kvalifikacija i ulazak u borbu za medalju. Kvalifikacijska norma iznosila je 64 metra, a Elkasević ju je prebacila prvim od tri hica. Najbolji rezultat ostvarila je Amerikanka Valarie Allman sa 69.59 metara. Finale u bacanju diska za žene na rasporedu je u ponedjeljak, 5. kolovoza u 20:30. 

Elkasević je nakon kvalifikacija dala izjavu za HRT.  "Odradili smo zagrijavanje vani, na ulasku u stadion. Došli smo tu, prva dva hica na zagrijavanju nisam bila kakva sam priželjkivala, ali jako sam se dobro osjećala. Onda sam malo bila u strahu koliko se dobro osjećam jer se nisam htjela puno potrošiti.

Htjela bih se spremiti za finale koje nas očekuje u ponedjeljak u večernjim terminima. Bila mi je želja riješiti u prvom hicu da idemo doma. Tako sam i mami obećala i to sam riješila. Još jedne kvalifikacije glatko odrađene", rekla je dvostruka olimpijska pobjednica iz Londona 2012. i Rio de Janeira 2016.

"Nabavili smo si klimu, nabavili smo si frižider, ponijeli smo svoje madrace. Francuzi, ne možete nam ništa"

"Iz iskustva znam i to uvijek radim - gledam samo sebe. Ako budem bacila hitac za koji se spremam i koji zaslužujem, mogu se visoko plasirati. Ne želim se ometati drugim protivnicima, neka se one ometaju sa mnom, a ne ja njima. Želim biti najbolja verzija same sebe. Pa neka bacim i 70 metara i budem 17., to jest ne mogu biti 17., već 12., ali ja ću biti sretna", dodala je.

"Čekaju me odlazak u selo, odmor i terapije. Sve je kako treba. Nabavili smo si klimu, nabavili smo si frižider, ponijeli smo svoje madrace. Francuzi, ne možete nam ništa, tako da smo spremni na sve", zaključila je Elkasević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.