Sad je i službeno. Crvena zvezda je nakon cirkusa prvak Srbije u košarci

Foto: Dusan Milenkovic /PIXSELL

NAKON cirkusa i neviđenog kaosa u drugoj utakmici finala prvenstva Srbije u košarci između Partizana i Zvezde, odluka KLS-a je da se utakmica registrira rezultatom 20:0 u korist Zvezde koja je time s 2:0 slavila u finalnoj seriji i postala prvak. 

Crveno-beli su pobijedili Partizan u prvom susretu (89:88), dok je drugi prekinut na startu treće četvrtine kada su Grobari svom snagom pjevali protiv Vesne Čović, supruge Nebojše Čovića, predsjednika Zvezde. Ranije su vrijeđali i obitelji košarkaša Zvezde, Nemanje Nedovića i Miloša Teodosića.

Zbog toga je prvo meč prekinut nakratko. Iz Partizana su apelirali na navijače da prestanu, ali oni su nastavili još glasnije. Zvezda je zbog toga napustila parket, dok je naređeno i da se isprazni dvorana.

No tada su Grobari odlučili poručili svojim igračima i treneru da ne igraju ako se to dogodi. Igrači i trener Partizana poslušali su ultimatum navijača, a iz srpske lige sada kažu da će zbog toga utakmica biti registrirana 20:0 za Zvezdu. 

Igrači Zvezde i suci su se pojavili u dvorani, no na parketu nije bilo igrača Partizana. Zbog toga je donijeta odluka da titula pripadne Zvezdi, koja je već zakazala ceremoniju dodijele pehara i medalja u 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.