Sacilotto: Zabrinjavajuće je što 180 minuta nismo zabili iz igre pet na pet

MEDVEŠČAK je poražen i četvrti put zaredom, ovaj put su nastradali od Red Bulla. Momčad iz Salzburga se tako i treći put ove sezone pokazala jačom od Medvjeda, no da sve ne bude tako crno pobrinula se Alba Volan. Mađari su svladali Olimpiju čime su Medvjedi zadržali osmo mjesto koje ih vodi u doigravanje.



"Zadovoljan sam. Protekle dvije utakmice odigrali smo bez žara i ovo što smo pokazali danas je napredak. Igrali smo dobro prije stanke u ligi pa sam očekivao da ćemo tako i nastaviti. Nakon što smo gubili 2:0 u prvoj trećini mogli smo doživjeti pravu katastrofu, ali smo se uspjeli vratiti. Kod penala nismo imali sreće, lopta je pogodila gredu, a da je ušla možda bi stigli do izjednačenja", rekao je trener Medveščaka Enio Sacilotto.

Medveščak ima problema s realizacijom, u posljednje tri utakmice su zabijali samo s igračem više.

"Da, točno je, moramo poraditi na tome. Zabrinjavajuće je što u igri pet na pet nismo zabili gol 180 minuta. Morat ćemo to popraviti."

S trenerom se slaže i Kanađanin Brad Smyth.

"Dobro smo igrali, ali nas nije išla realizacija. Nadam se da ćemo u petak slaviti protiv Vienna Capitalsa", misli Smyth.

Vratar Robert Kristan je dao svoje viđenje utakmice.

"Moj posao je da branim i to sam danas bolje radio nego što je bio slučaj u posljednje dvije utakmice. Moramo popraviti realizaciju kad nas je pet na pet i onda ćemo imati veće šanse za playoff. Također, moramo smanjiti broj pogrešaka jer mi se čini da čim pogriješimo primimo gol", misli Slovenac.

Pierre Page, trener Red Bulla je zadovoljan kako su njegovi momci odigrali u Ledenoj.

"Kao što smo i očekivali ovo je bila teška utakmica. Ova publika je najbolja u ligi i nije lako igrati protiv njih", rekao je Page.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.