transferi

S Leicesterom je napravio čudo, propao je u Chelseaju i sad ide u Tursku

Foto: Reuters

KAD JE Leicester senzacionalno osvojio naslov prvaka Engleske 2016. godine, Danny Drinkwater bio je jedan od glavnih igrača Ranierijeve nevjerojatne momčadi.

On i N'Golo Kante sami su rasturali protivničke vezne linije i činili su jezgru momčadi koja je uz briljantne Vardyja i Mahreza harala Premiershipom. Drinkwatera su nakon te sezone željeli brojni engleski klubovi, ali on je ostao u Leicesteru.

Chelsea je tog ljeta kupio N'Goloa Kantea za 35 milijuna eura pa je godinu dana kasnije za pet milijuna eura više doveo i Drinkwatera. On je trebao biti idealan par Kanteu u veznoj liniji, ali mu u Chelseaju nikad nije krenulo.

U prvoj sezoni je još nešto sitno i igrao, ali je imao puno problema s ozljedama. No od ljeta 2018. do danas Drinkwaterova karijera otišla je u potpuno krivom smjeru. Na početku te nove sezone dobio je 30 minuta u Community Shieldu protiv Manchester Cityja, što mu je bio jedini nastup u cijeloj sezoni. Posuđen je Burnleyju, u kojem se posvađao sa svima, te je ove zime konačno otišao na posudbu u tursku Kasimpasu, u kojoj će biti do ljeta.

U međuvremenu je uhvaćen pijan za volanom, a Burnley ga je vratio s posudbe nakon što se potukao u jednom noćnom klubu. Vratio se u Chelsea, koji ga je sad odlučio poslati u Tursku, što je 30-godišnjem bivšem engleskom reprezentativcu posljednja šansa da oživi karijeru.

"Mislim da je za njega dobro da je otišao i da pokuša u Turskoj dobiti minutažu i vratiti se. To će biti dobro i za njega i za klub", rekao je Frank Lampard.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.