SP u rukometu

Rusi iznenadili Sloveniju. Fenomenalni Kirejev imao 17 obrana

Foto: Antonio Bronic/Reuters

SLOVENIJA je u drugom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu iznenađujuće poražena od Rusije rezultatom 31:25.

Do poluvremena je to bila izjednačena utakmica u kojoj je najveću prednost pred kraj imala Rusija jer je otišla na tri pogotka razlike (16:13).

Rusija je susret završila serijom 3:0

U prvih 10 minuta drugog dijela Rusi rade seriju 5:2 i odlaze na šest pogodaka prednosti, a momčad Ljubomira Vranješa se do kraja nije uspjela vratiti u susret. Slovenci su preko Skubea u 53. minuti smanjili na minus tri (28:25), ali više od toga nisu mogli te je Rusija susret završila serijom 3:0.

Kod Rusa je fenomenalan bio vratar Viktor Kirejev koji je imao 17 obrana, a u polju su mu se s po šest pogodaka pridružili Soroka, Kosorotov i Kiseljev. Kod Slovenaca je također šest pogodaka postigao Jure Dolenec.

Slovenija ima samo dva boda i u zadnjem kolu igra s Bjelorusijom

U drugom susretu skupine H u ranijem terminu je Bjelorusija svladala Južnu Koreju rezultatom 32:24. Rusija i Bjelorusija sada imaju po tri boda, Slovenija je ostala na dva, a Južna Koreja je bez bodova.

U posljednjem kolu za dva dana Slovenija igra protiv Bjelorusije, a Rusija protiv Južne Koreje.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.