Rudić: Suci su imali čudan kriterij, a mi nismo odigrali kao što smo se dogovorili

HRVATSKI vaterpolisti poraženi su u polufinalu Svjetskog prvenstva, bilo je 12:11 za Srbe. Bila je to najlošija predstava naših igrača na turniru u Rimu, a s tim će se složiti i izbornik Ratko Rudić.

"Nismo odigrali kako smo se dogovorili, niti smo bili disciplinirani kao na prošlim utakmicama. Velika nervoza i želja su nam donijeli previše pogreški, u napadu, ali i u obrani koje je do ove utakmice sjajno funkcionirala. Svima nam je žao što smo izgubili, ali sad se moramo spremiti za utakmicu za treće mjesto u kojoj moramo biti bolji", rekao je Rudić.

Rudić nije mogao ne spomenuti sudački par Kiszelly-Gomez koji je danas donio nekoliko odluka na štetu hrvatske reprezentacije.

"Uz ovakvo suđenje teško je bilo loviti rezultat. Čim sam vidio tko nam sudi, bio sam rezerviran. Gomez nam je sudio i na Mediteranskim igrama i nismo bili zadovoljni. Dosta čudnim kriterijem je pridonio našoj nervozi, a u utakmicama protiv ove svaki detalj može odlučiti i Srbi su se tome bolje prilagodili", zaključio je Rudić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.