EUROPSKE LIGE

Rijekin europski protivnik potjerao trenera zbog Dinamovog europskog protivnika

Foto: EPA

AZ ALKMAAR danas je objavio kako je smijenio trenera Arnea Slota. Otkaz stupa na snagu odmah, a posljedica je brojnih napisa u nizozemskim medijima o tome da će Slot naslijediti Dicka Advocaata na klupi Feyenoorda od sljedeće sezone.

Posebno je zanimljivo da je ova odluka donesena manje od tjedan dana prije utakmice s Rijekom na Rujevici u zadnjem kolu grupne faze Europa lige. Nizozemski klub izdao je priopćenje u kojem je pojasnio okolnosti otkaza, a mi ga prenosimo u cijelosti. 

"AZ je smijenio Arnea Slota. Klub je odlučio da će sezonu završiti s Pascalom Jansenom kao glavnim trenerom momčadi. Robert Franssen će biti promaknut iz klupske akademije u pomoćnog trenera", napisali su iz AZ-a, a sportski direktor dao je i izjavu za klupsku stranicu:

"Razgovarali smo s Arneom vezano za nedavne napise u medijima. Odlučili smo da je bolje odmah prekinuti suradnju. Želimo u klubu imati trenera koji je potpuno posvećen našoj ekipi. Želimo zahvaliti Arneu na zadnje tri i pol godine i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.