Rekordno izdanje Reboot InfoGamera počinje za tjedan dana, evo što nas očekuje ove godine

Screenshot: Reboot/YouTube

USKORO počinje Reboot InfoGamer, jedan od najvećih gaming sajmova u Europi koji će se održavati od 21. do 26. studenog u prostorijama Zagrebačkog velesajma. Organizatori najavljuju rekordno izdanje, a očekuje nas i hrpa esport turnira!

Dio jesenske turističke ponude hrvatske metropole posljednjih je godina i Reboot InfoGamer, najveći gaming sajam u ovom dijelu Europe koji redovito privlači najveće izlagače u industriji, ali ostavlja prostor i onim domaćim. Ove je godine glavni partner sajma Vipnet koji se već ranije ove godine odlučio približiti gamerima kroz podržavanje ovakvih događaja i esport natjecanja. 
 
Na sajmu ćete, između ostaloga, moći i ekskluzivno zaigrati Detroit Become Human i Shadow of the Colossus na PS4 konzoli zahvaljujući PlayStationu Hrvatska, a bit će dostupno i masu VR uređaja, kao i Xbox One X Area, u kojem ćete moći zaigrati hardverski najmoćniju gamersku konzolu današnjice. Naravno, to je samo dio bogate ponude sajma, a više možete pronaći na službenoj stranici
 
I ove godine esport je neizostavni dio Reboot InfoGamera. Kako raspored još nije službeno objavljen, malo smo istražili što će se sve igrati na ovogodišnjem izdanju sajma. Glavi esport događaj bit će svakako LAN završnica Vip Adria League koja će se igrati za vikend (24. - 26.). Radi se o završnici jedne od najvećih regionalnih esport liga u organizaciji Vipneta i ESL-a, na kojoj su timovi mjesto osigurali kroz online dio natjecanja. Sve će započeti s FIFA turnirima, nakon čega slijedi finale CS:GO lige, a završit će s LoL-om u nedjelju.
 
Osim Vip Adria League, bit će na sajmu još esport turnira. Ove godine za njihovu organizaciju zadužen je Klan RuR,  jedan od najstarijih esport portala u regiji koji će iduće godine proslaviti 20. rođendan. U četvrtak, 23. studenoga, igrat će se Overwatch, dan kasnije Heroes of the Storm, subota je rezervirana za Dotu 2, a posljednji dan sajma igrat će se Hearthstone. O načinu sudjelovanja, kvalifikacijama, prijavama i svim ostalim informacijama možete više saznati na stranicama Klana RuR.
 
Cosplay Contest neće izostati ni ove godine. Tako će pobjednik natjecanja osvojiti 5 tisuća eura, kao i put na Tokyo Game Show u Japanu. Tematika je ove godine isključivo gaming, a natjecati se možete samo u single cosplay kategoriji. Sve natjecatelje i njihove kostime moći ćete vidjeti na glavnoj pozornici 25. studenoga u 17:30. Prijaviti se možete na službenim stranicama InfoGamera ili za vrijeme trajanja sajma na Rebootovu pultu u paviljonu 8.
 
Uz sve navedeno, bit će tu mjesta i za društvene igre, YouTubere i hrpu nagradnih igara u kojima ćete moći osvojiti vrijedne nagrade izlagača i sponzora sajma. VIP ulaznice su već rasprodane, za jednodnevnu ulaznicu koja uključuje samo jedan ulazak morat ćete izdvojiti 50 kuna, a neograničeni broj ulazaka svih šest dana sajma koštat će vas 100 kuna. Ulaznice možete kupiti putem webshopa ili na prodajnim mjestima Entrija.
 
Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 20:00 sati svakog dana trajanja sajma. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.