Reja pronašao dragulja u "kućnoj videoteci": Marijan Buljat vraćen u prvi sastav Hajduka!

JEDVA se Edoardo Reja stigao smjestiti u hotel koji će mu u Splitu biti dom, kad su ga iz kluba zatrpali s DVD-ovima. U Rejinoj kućnoj videoteci našle su se tako snimke budućih Hajdukovih protivnika koje treba proučiti, ali puno su važnije Talijanu bile snimke njegove vlastite momčadi.

Dobro je Reja proučio Hajdukovu igru prošle i ove sezone, upoznao se s igračima koje ima na raspolaganju i šokirao se kad je shvatio da Marijan Buljat više nije član prve momčadi! Podsjećamo, dok je Reja odrađivao prve treninge na Poljudu, Buljat je zajedno s Jertecom trenirao odvojeno. Ne zadugo, Reja je odlučio da mu jedan bivši Dinamovac treba, a drugi je i dalje u nemilosti te ćemo ga uskoro vjerojatno gledati u nekom drugom dresu.

Reja se Buljatovom igrom navodno toliko oduševio da ga planira već na Kantridi uvrstiti među 18 kandidata za prvi sastav. Kod Talijana bi Buljat trebao igrati na desnoj strani ili na poziciji defenzivnog veznjaka.

Batinić dijeli pravdu u Rijeci

Damir Batinić iz Osijeka bit će glavni sudac nedjeljne utakmice između Rijeke i Hajduka. Pomagat će mu Tomislav Petrović iz Valpova i Tomislav Šetka iz Đakova. Četvrti sudac bit će Andrej Burilo iz Osijeka. Ante Vučemilović iz Osijeka je delegat, a kontrolor Božo Volić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.