Regionalne kvalifikacije za League of Legends Worlds, FlyQuest i H2K uvjerljivo prošli u drugo kolo

FOTO: LoLesports/Flickr

Trenutno se igraju regionalne kvalifikacije za League of Legends World Championship u Europi i Americi. Jučer su odigrani prvi mečevi, a natjecanje su napustili Splyce i Dignitas. Oba tima uvjerljivo su poražena i ispali su iz trke za posljednja dva mjesta na Worldsu. Dalje su uvjerljivo prošli H2K u Europi  i FlyQuest u Americi.

>>Europski i američki timovi hvataju posljednja mjesta za League of Legends World Championship
 
H2K i Splyce igrali su prvo kolo europskih kvalifikacija u za League of Legends World Championship. Iako je Splyce imao šanse odnijeti pobjedu u svakom meču, na kraju je H2K pobijedio s uvjerljivih 3:0. Pobjeda je potpuno zaslužena jer po svemu prikazanom ovoga puta prošla je bolja ekipa. To znači da će H2K i Unicorns of Love igrati drugi kolo kvalifikacija u subotu 9. rujna s početkom oko 17:00, a pobjednika dan kasnije očekuje Fnatic u zadnjem meču za odlazak na Worlds.
 

 
U večernjem terminu u petak igralo se i prvo kolo američkih kvalifikacija. FlyQuest i Dignitas borili su se za prolaz, a rezultat je malo tko očekivao. Mnogi su otpisivali FlyQuest od samog početka sezone, a trend se nastavio i u kvalifikacijama u koje su se jedva plasirali. S druge strane Dignitas je pokazao da može i zna igrati odličan League of Legends. Međutim, FlyQuest je pomeo protivnike na leđima svog bot lanea koje čina dobro nam poznata lica, Jason "WildTurtle" Tran i Daerek "LemonNation" Hart. Krajnji rezultat, 3:0 za FlyQuest. Međutim, teško je vjerovati da će FlyQuest otići do kraja i uzeti posljednje mjesto za Worlds. U subotu za to moraju pobijediti Counter Logic Gaming, a pobjednika tog meča u nedjelju čeka Cloud9.
 

 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.