Realova legenda napala Balea i poručila Perezu zašto ne treba dovesti Contea

Foto: Enric Fontcuberta/EPA

JORGE VALDANO, legenda argentinskog nogometa, žestoko je kritizirao Garetha Balea nakon Realovog 1:5 poraza od Barcelone.

"Bale je nastavio s igrama koje nisu dostojne cijene koju je Real platio za njega. Uostalom, takav je već pet godina. Može on zabiti najljepši gol sezone, svi ćemo mu tada pljeskati, ali ne pokazuje da vrijedi onoliko koliko ga je Real platio", smatra Valdano. 

Bivši igrač Reala je posebno razočaran Baleovom defenzivom.

"Zadatak mu je bio pratiti Albu. I koliko je izdržao? Sedam minuta! Nakon sedam minuta ga je pustio samog. Bale i slični njemu misle da mogu raditi što hoće i ponekad rade protiv momčadi."

"Bolje Martinez nego Conte"

Valdano smatra i da je Julen Lopetegui pogriješio s pozicijom na kojoj je igrao Isco, ali i da bi Real mogao pogriješiti ako zaista dovede Antonija Contea umjesto Lopeteguija.

"Nejasno mi je otkud im Conte. Trener bi se trebao birati tako što se prvo vidi kakvu momčad imate. Ako imate mladu i neiskusnu momčad, dovede autoritativnog trenera poput Contea. Ako imate iskusnu momčad, treba vam trener koji će biti prijatelj s igračima. Mislim da je Roberto Martinez puno bolja opcija."

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.