Real će jako bogato nagraditi svoje igrače ako osvoje Ligu prvaka. Ovo su iznosi

Foto: EPA

REAL i BAYERN od 21 sat u Madridu, na temeljito obnovljenom i rasprodanom Santiagu Bernabeuu, igraju uzvrat polufinala Lige prvaka nakon što je prva utakmica u Münchenu završila 2:2. Večeras ćemo doznati drugog finalista na Wembleyju nakon što je sinoć utakmicu za europski naslov osigurala Borussia Dortmund, koja je s ukupnih 2:0 eliminirala PSG.

Najveći španjolski i njemački klub, koji su europski naslov osvajali ukupno 20 puta, odlučit će tko ide u finale u svom 28. susretu u europskim kupovima. Bayern je u prvoj utakmici bio bolji, ali je Real zahvaljujući greškama Kima postigao dva gola za aktivan rezultat pred uzvrat na svom terenu. Velikani spektakl na Bernabeuu čekaju u različitim raspoloženjima. Real je suvereno osvojio španjolski naslov četiri kola prije kraja, a Bayern još uvijek može biti tek treći u Bundesligi.

Real će bogato nagraditi svoje igrače ako osvoje Ligu prvaka

Marca je danas objavila iznos koji će svaki igrač Reala dobiti od kluba kao nagradu ako osvoje Ligu prvaka. Radi se o čak 1.4 milijuna eura po igraču, što je za 500.000 eura po glavi više nego što su nogometaši Reala nagrađeni 2022. godine za isti uspjeh. Navodno će i članovi stožera biti nagrađeni bogatim iznosom pa se procjenjuje da će Real igračima i stručnom stožeru, u slučaju velikog uspjeha, isplatiti malo manje od 40 milijuna eura.

 

Pročitajte više