Raspad u Arsenalu: Stigao je prošlog ljeta, a već mu je muka od Wengera i želi u Milan

Foto: Guliver Image/Getty Images

LUCAS PEREZ prošlog ljeta stigao je u Arsenal za 20 milijuna eura, a sada će ga gotovo sigurno napustiti. 
 
Španjolski napadač uglavnom ne dobiva priliku kod Arsenea Wengera, postigao je šest pogodaka, ali samo jedan u prvenstvu. Prekipjelo mu je, ne želi više sjediti na klupi i traži odlazak iz kluba.
 
"Još nismo dobili službenu ponudu, ali ako ih bude sigurno će otići. Kod Wengera ne dobiva priliku za igru. On želi igrati za veliki klub i bez obzira tko će biti trener, Lucas će otići", poručio je njegov menadžer Rodrigo Fernandez Lovelle.
 
Najčešće se dovodi u vezu s transferom u Milan.
 
"Milan je veliki klub, ali još nismo s njima imali priliku razgovarati. Bio bi to odličan izbor za njega. Lucas pod svaku cijenu želi otići, jer nije sretan u Arsenalu. Nije ni dobio pravu šansu za igru."
 
Perez ima 28 godina i zanimljivu karijeru u kojoj je igrao za treću momčad Atletico Madrida, prvu i drugu Raya, Karpate, PAOK, Deportivo. Ove sezone je zablistao tek protiv Basela u Ligi prvaka kada je postigao hat-trick. 
 

 
Nije on jedini problem Arsenala, koji je u prvoj osmini finala Lige prvaka izgubio od Bayerna s 1:5. Najveći problemi su najbolji igrači Mesut Ozil i Alexis Sanchez, koji odbijaju produžiti ugovore.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.