Radnik tužio bivšu Realovu zvijezdu. Tvrdi da je radio 90 sati tjedno za 3200 eura

Foto: EPA

KEYLOR NAVAS (37) branio je u šest utakmica prošle sezone za PSG, a sada je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim prvakom. Trenutno je u potrazi za novim klubom, no okupiraju ga i neki drugi neočekivani problemi. Naime, francuski mediji pišu da je Navasa tužio stanoviti Nicolas, koji ga je prijavio za iskorištavanje.

Tužba zbog nehumanih uvjeta

Nicolas je radio kao pomoćnik u Navasovom domaćinstvu i tužio ga je zbog nehumanih uvjeta za život. Nicolas nije bio regularno prijavljen kod Navasa, a radio je i do 90 sati tjedno. Za to je bio plaćen oko 3200 eura mjesečno, a novac je dobivao na ruke.

Nicolas tvrdi da je morao boraviti u podrumskoj sobi u kojoj nije bilo prozora, zidovi su bili vlažni i u sobi je imao samo jedan krevet. Zbog toga je odlučio tužiti Navasa kako bi dobio odštetu za sve što je proživio.

Navasova bogata karijera

Nezadovoljni radnik tvrdi da je bio iskorišten i prevaren. Navas je u karijeri branio za Saprissu, Albacete, Levante, Real Madrid, PSG i Nottingham Forest. Za reprezentaciju Kostarike ima 114 nastupa, a s Realom je osvojio tri Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.