PRIJELAZNI ROK UŽIVO Rooney stigao u Everton, United čeka Lukakua, Milanov kapitalac od 80 milijuna

Foto: Getty Images / Guliver Image

STIGAO je i osmi dan prijelaznog roka, a svjetski klubovi ne miruju, naprotiv. Manchester United potvrdio je transfer Romelua Lukakua, koji bi mogao postati jedan od najskupljih nogometaša u povijesti. Wayne Rooney se vraća u Everton nakon 13 godina, Milan sprema bombu od 80 milijuna iz Bundeslige, a Juve dovodi kapitalca iz Bayerna od 40 milijuna eura. 

Milan i Lazio na korak od dogovora za Bigliu

Talijanski mediji prenose posljednju informaciju. Izvršni direktor Milana Marco Fassone čuo se telefonom s predsjednikom Lazija Claudijom Lotitom i ponudio 15 milijuna za Lucasa Bigliu, plus tri milijuna bonusa. Kako je rimski klub tražio 20 milijuna, čini se kako je transfer pred vratima. 

Wenger ostaje bez najveće zvijezde?

Engleski mediji tvrde kako je Pep Guardiola nagovorio igrača Arsenala da dođe na Emirates, u transferu vrijednom 56,5 milijuna eura! >OPŠIRNIJE

TO JE TO! Rooney je stigao u Everton na liječničke preglede! Najbolji strijelac Englske u povijesti vraća se na Goodison nakon 13 godina. 

Everton opelješio United u operaciji Lukaku! >OPŠIRNIJE

Inter ponudio bogatstvo za Vidala - Bayern odbio!

Nakon što je doveo Borju Valera iz Fiorentine, Inter je krenuo u napad na Artura Vidala i ponudio čak 57 milijuna eura, ali je Bayern odbio! Jednostavno, Čileanac, koji ima ugovor s njemačkim prvakom do ljeta 2019, želi produžiti suradnju i ostati na Allianz Areni i odlazak u Inter ne dolazi u obzir jer je ranije igrao za Juventus. 

Sevilla čeka novog napadača - Muriela

Reprezentativac Kolumbije Luis Muriel krenuo je prema Sevilli, gdje ga čekaju liječnički pregledi. Sampdoria će od transfera zaraditi 20 milijuna eura, a momčad iz Andaluzije dobiti jako dobrog napadača. 

Budi se Chelsea: Stiže Rudiger, napad na Belottija i Keitu

Poslije izgubljene bitke s Unitedom za Romelua Lukakua, Chelsea se okrenuo drugim opcijama. Branič Antonio Rudiger stiže iz Rome za 38,5 milijuna eura i on će u sljedećih 48 sati stići na liječničke preglede.

Također, Bluesi sada razmišljaju o Anderi Belottiju iz Torina, ali je njegova otkupna klauzula 100 milijuna eura. Antonio Conte bi mogao dati zeleno svijetlo i za Keitu Baldea iz Lazija, kojeg želi Juventusa, a od kojeg je nedavno odustao Milan. 

GOTOVO: Real pobijedio Barcelonu i Juventus

Dani Ceballos, 20-godišnji veznjak Betisa, postat će igrač Real Madrida i u ponedjeljak potpisati šestogodišnji ugovor s aktualnim europskim prvakom. Real će poslati Betisu 18 milijuna eura za transfer mladog Španjolac, a time je pobijedio Barcelonu i Juventus, koji su ga također željeli.

Zenit se pojačao iz River Plate, sljedeći je Badelj?

Sebastian Driussi stigao je iz River Plate u Zenit za 21 milijun eura. Argentinski 21-godišnji napadač potpisao je ugovor na četiri godine, a ruski mediji pišu kako bi sljedeće pojačanje ruskog kluba mogao biti Milan Badelj, koji želi napustiti Fiorentinu. 

Bilić blizu Chicharita, ali...

West Ham je spremio 15 milijuna eura Bayer Leverkusenu za Chicharita. No, transfer bi mogao propasti jer Meksikanac traži godišnju plaću od čak osam milijuna eura, što mu Hammersi ne žele dati. 

Leicester odbio Arsenal, Mahrez bijesan

Arsenal je ponudio 40 milijuna za Riyada Mahreza, ali je Leicester to dobio jer želi 50 milijuna eura. Alžirac je bijesan jer su se sada Topnici okrenuli Thomasu Lemaru iz Monaca. 

SLUŽBENO: Željeli ga Chelsea i Liverpool, a on otišao u - Wolverhampton

Mladi Portugalac Ruben Neves bio je na meti Chelseaja i Liverpoola, ali je na kraju završio u Wolverhampton. On je za 18 milijuna eura stigao iz Porta, a za pet godina će zaraditi oko 11 milijuna eura u engleskom drugoligašu. 

PSG kreće u lov na Coutinha?

Barcelona je jedno vrijeme pokušavala dovesti Philippea Coutinha, ali su u Liverpoolu odbili prodati Brazilca za manje od 100 milijuna eura. No, sada se u trku uključio i PSG, kojem novac nije problem, a francuski mediji vjeruju kako klub iz Pariza sprema napad na zvijezdu Redsa. 

United odustaje od Matića i nudi bogatstvo za veznjaka Tottenhama

Nemanja Matić bio je na korak od Manchester Uniteda, ali ga Chelsea ne želi prodati Crvenim vragovima nakon izgubljene bitke za Romelua Lukakua. Međutim, to previše ne brine Josea Mourinha, koji je, prema pisanju engleskih medija, ponudio 56,5 milijuna eura Tottenhamu za veznjaka Erica Diera. 

Londonski klub će razmisliti o, mora se reći, odličnoj ponudi.

Opet Milan - na korak i Biglia

Kapetan Lazija Lucas Biglia nije se pojavio na pripremama rimskog kluba. On ima još godinu dana ugovora s Laziom i ne želi potpisati novi. Iskusni Argentinac je sve dogovorio s Milanom, kojem je preostalo dogovoriti transfer s klubom s Olimpica. Rimljani traže 20, a Milan je ponudio 15 milijuna eura i mogli bi se naći na sredini.

Probudio se Juventus: Za Douglasa Costu 40 milijuna eura

Aktualni talijanski prvak i europski doprvak se probudio. Juventus je jako blizu Douglasa Coste iz Bayerna! Stara dama je ponudila 40 milijuna eura, a njemački velikan prihvatio ponudu, pa bi transfer mogao biti završen tijekom sljedećeg tjedna, kad se očekuje i dolazak Brazilca u Torino na liječničke preglede. 

Italija u deliriju, Aubameyang blizu Milana!

Sedam novih igrača doveo je Milan do sada, ali se velikan sa San Sira ne želi zaustaviti. Nakon što je Zvonimir Boban kritizirao Rossoner jer "dovode prosječne igrače", kineski vlasnici spremili su pravu bombu od 80 milijuna eura - Pierre-Emericka Aubameyanga! >OPŠIRNIJE

Everton i Rooney nikad bliži

Povratak Waynea Rooneya u Everton nakon 13 godina praktički je gotova stvar. Engleski mediji tvrde kako će najbolji strijelac Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske u povijesti biti dio transfera Romelua Lukakua na Old Trafford. 

GOTOVO: Borja Valero u Interu!

Konačno Inter. Nerazzurr će platili Fiorentini 5,5 milijuna eura za 32-godišnjeg Borju Valera, koji će potpisati ugovor do 2020. godine s klubom sa Giuseppe Meazze. Predstavljanje španjolskog nogometaša očekuje se ubrzo. 

United potvrdio - stiže Lukaku!

Iako je Chelsea pokušao pokvariti veliki transfer, Manchester United je potvrdio kako na Old Trafford stiže Romelu Lukaku za 85 milijuna eura, a Everton bi mogao dobiti i bonus od 17 milijuna eura, čime bi Belgijac na kraju mogao koštati ukupno 102 milijuna eura. >OPŠIRNIJE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.