PRIJELAZNI ROK Hajdukov branič blizu Italije, Kalinić na ljeto u Njemačkoj, Rooney postaje najplaćeniji na svijetu?

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

PRATITE 28. DAN PRIJELAZNOG ROKA 
 
22:00 Talijanski mediji tvrde kako Milan ne želi više čekati odgovor Marseillea za Lucasa Ocamposa, te odustaje od njega. Rossoneri će se okrenuti Lazoviću iz Genove i Charlyju Musondi iz Chelseaja.
21:00 SLUŽBENO: Fiorentina je dovela Riccarda Saponaru iz Empolija na posudbu do kraja sezone.
20:00 SLUŽBENO: Clement Grenier novi je igrač Rome. Veznjak je stigao iz Lyona na posudbi do kraja sezone.
19:20 Još jedan hrvatski nogometaš mogao bi u Serie A. Fiorentina i Atalanta žele Boža Mikulića iz Splita. Klub iz Bergama ponudio je 400.000 eura za 19-godišnjeg braniča, ali Split želi najmanje 500.000. Fiorentina još uvijek nije poslala službenu ponudu.
 
 
18:30 SLUŽBENO: Manchester United pustio je veznjaka Seana Gossa u QPR  za 500.000 funti.
18:00 Nikola Kalinić odbio je nevjerojatnu ponudu iz Kine. Međutim, hrvatski napadač bi na ljeto mogao napustiti Fiorentinu i otići u Borussiju Dortmund, koja želi bivšeg nogometaša Hajduka ako Pierre-Emerick Aubameyang napusti klub.
17:30 Genova i Celtic vode pravu bitku za veznjaka Juventusa Hernanesa, koji malo igra kod Massimiliana Allegrija te bi mogao napustiti Torino do kraja prijelaznog roka.
 
17:00 Sassuolo traži 20 milijuna eura Romi za Gregoirea Defrela, što znači da će napadač teško završiti na Olimpicu u ovom prijelaznom roku.
 
16:30 Trener Genove Ivan Jurić oprostio se od Lucasa Ocamposa, koji treba postati novi igrač Milana.

"Želim mu sreću. Zaslužio je igrati u velikom klubu kao što je Milan", rekao je Jurić.
 
16:00 Kineski klubovi se ne zaustavljaju. Tianjin je ponudio Leicester 45 milijuna eura za Islama Slimanija, a Alžircu godišnju plaću od 18,3 milijuna eura! Čeka se odgovor engleskog prvaka.
 
15:30 Bordeaux je jučer odbio ponudu Marseillea od 1,5 milijuna eura za nesuđenog reprezentativca Hrvatska Gregoryja Sertića. Međutim, Marseille je danas ponudio 2,5 milijuna eura, a Bordeaux će vjerojatno prihvatiti jer igraču ističe ugovor na ljeto.
 
15:00 Fiorentina je jako blizu Riccarda Saponare iz Empoli, koji bi od transfera trebao zaraditi 10 milijuna eura. 
 
14:30 Sampdorija želi Lorenza Šimića iz Hajduka. Splićani za braniča traže 1,2 milijuna eura, a talijanski klub je spreman to i platiti.
14:00 Šangaj Shenhuai ponudio je Watfordu 31,6 milijuna eura za napadača Odiona Ighala, a igraču godišnju plaću od 12 milijuna eura. 
 
13:30 Alberto Paloschi je na korak od Sampdorije. Atalanta želi sedam, Samp nudi milijun manje, ali je dogovor jako blizu. 
 
13:00 Konačno! Francuski i engleski mediji tvrde kako su se West Ham i Marseille dogovorili oko transfera Dimitrija Payeta. Hammersi su pristali na ponudu od 32 milijuna eura, uz još četiri milijuna bonusa. Tranfser će biti realiziran u sljedećih 48 sati.
12:30 Alexandre Pato u Italiji je na liječničkim pregledima, nakon kojih bi trebao postati igrač kineskog Tianjina, u kojem će imati plaću od 10 milijuna eura po sezoni.
 
12:00 Wayne Rooney ima nevjerojatnu ponudu iz Kine od dva kluba Peking Guoana te Šangaj Shenhuaija, koji mu nude čak 61 milijun eura po sezone, po čemu bi najbolji strijelac Engleske i Manchester Uniteda u povijesti postao najplaćeniji nogometaš ikada. 
11:30 Napoli želi 20 milijuna eura za Manola Gabbiadinija, dok Southampton nudi 18. Međutim, u trku se uključio i Sunderland, koji je spreman platiti koliko traži talijanski klub.
 
11:00 Patrick van Aanholt prošao je liječničke preglede u Crystal Palaceu, te bi uskoro trebao službeno postati njegov igrač. Sunderland je od transfera zaradio 16,5 milijuna eura.
 
10:30 Jese želi iz PSG-a na posudbu u Las Palmas, koji je spreman platiti samo dio njegova plaće, dok francuski klub želi Španjolca poslati u Middlesbrough, koji bi plaćao igrača do ljeta.
 
10:00 Inter od ljeta želi biti kao Milan. Trener Stefano Pioli rekao je kako bi volio imati što više Talijana u momčadi, te bi želio dovesti Domenica Berardija iz Sassuola te Federica Bernardeschija iz Fiorentine.
 
09:30 Juventus želi Leandra Paredesa iz Rome, no rimski klub traži 25 milijuna eura, plus još pet bonusa.
 
09:00 No, to nije sve između Milana i Marseillea. Francuski klub navodno želi napadača Gianlucu Lapadulu, za kojeg je spremio 20 milijuna eura. Talijanski klub je tijekom ljeta Lapadulu doveo iz Pescare za 10 milijuna eura.
08:30 Milan očekuje Lucasa Ocamposa. Rossoneri su sve dogovorili s Genovom, ali čekaju potvrdu Marseillea.
 
08:00 Slaven Bilić i West Ham doveli su Fontea iz Southamptona i Snodgrassa iz Hulla. Međutim, ne odustaju od Scotta Hogana iz Brentforda, za kojeg nude 15 miljuna eura, ali drugoligaš traži 17,5 milijuna eura.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.