Prije 12 godina Mamići su ga predstavili kao megapojačanje. Sad je stigao u Zadar

Foto: HNK Zadar

GORAN ZAKARIĆ (30) je novi igrač Zadra. Bivši nogometaš Dinama i Partizana stigao je na Stanove kako bi pomogao Zadranima u borbi za naslov u 3. NL Jug. Riječ je o nogometašu koji je u karijeri čak šest godina bio igrač Dinama, ali nikad nije upisao nastup za prvu momčad.

Umjesto toga, vrijeme je provodio na posudbama u Širokom Brijegu, Lokomotivi, Zrinjskom i Slaven Belupu, a nakon Dinama je od poznatijih klubova igrao za Željezničar i Partizan. Bio je i reprezentativac BiH, sakupio je 11 nastupa, a u ovom trenutku prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura.

Mamići ga najavili kao megapojačanje

Povodom ovog potpisa, valja se podsjetiti kako je Zakarić predstavljen u Dinamu kada je doveden, sada već davne 2011. godine. Braća Mamić bila su oduševljena transferom, a posebno vokalan bio je Zoran.

"Goran je potpisao sedmogodišnji ugovor za Dinamo i mi smo sretni što smo potpisali jednu od najvećih nada bosanskohercegovačkog nogometa koji je svoje kvalitete već potvrdio u jednom od najboljih klubova Bosne i Hercegovine - Širokom Brijegu", rekao je Mamić tada za službenu stranicu kluba. Iz današnje perspektive je jasno da Zakarić nikad nije opravdao epitete kojima je tada obasipan.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.