TRANSFERI

Prije 10 godina odbio je City da bi postao spasitelj Juventusa. Nikad nije uspio

Foto: EPA

MILOŠ KRASIĆ prije deset godina prešao je iz moskovskog CSKA, u čijem je dresu zaludio Europu, u Juventus, u koji je doveden s epitetom spasitelja. 

Za Krasića je u tim trenucima ozbiljno zainteresiran bio i Manchester City koji je tada gradio momčad za osvajanje naslova prvaka Engleske. Ipak, Krasić je odabrao Juventus.

"Najbolje dane karijere proveo sam u Moskvi, dok sam igrao za CSKA. Osim toga što sam igrao najbolji nogomet karijere, osvojili smo Kup Uefe. E, onda sam 2010. godine imao nekoliko ponuda. Tražio me je City, a zvao je i Juventus. Moj je izbor bio Juventus. Prve godine sam igrao dobro, kasnije smo bili i prvaci Italije. Dolaskom Antonija Contea sve se promijenilo. Potpuno je promijenio taktiku i formaciju, a ja se nisam uklapao", priznao je Krasić za MozzartSport pa je komentirao svoj prelazak u Fenerbahče: .

"Nažalost, nije to bilo to. Bio sam ozbiljno ozlijeđen. Htio sam se vratiti na teren što je prije moguće i pokazati ono najbolje. Igrao sam i preopteretio se prije nego što sam se uspio oporaviti. Ta žurba me skupo koštala, čak i još teže ozljede. Fenerbahče će zauvijek biti u mom srcu. Moja obitelj i ja smo bili sretni. Najveći žal u mojoj karijeri je što navijači Fenera nisu vidjeli pravog Krasića na djelu."

Nakon toga je Krasić napustio Lechiju iz Gdanjska i od tada više nema klub. Karijera mu je završena. 

"U Gdanjsku sam igrao dobro jer nisam bio ozlijeđen. Međutim, shvatio sam da je vrijeme da se povučem. Shvatio sam da nemam više motivaciju kao ranije. Kad gledam utakmice, čak se i poželim vratiti na teren, ali siguran sam da sam donio pravu odluku zbog svoje obitelji", rekao je pa je dodao: 

"Ostajem u igri sigurno, samo još ne znam u kojem smislu. Još nisam ništa odlučio, vidjet ćemo kad dođe vrijeme."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.