Esport

Prijavi se na PUBG turnir vrijedan 10.000 eura s velikom završnicom u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

NAJBOLJI igrači PlayerUnknown's Battlegroundsa stići će u prosincu u Hrvatsku na PUBG Duo Adria Championship 2019, turnir za parove s nagradnim fondom od čak 10 tisuća eura, odnosno gotovo 75 tisuća kuna, koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji u LifeClass Termama Sveti Martin. 

Nakon što su prošle godine uspješno organizirali PUBG prvenstvo Hrvatske s nagradnim fondom od 10 tisuća kuna, ekipa iz Good Game Globala predvođena Nikolom Stolnikom, u suradnji s partnerima, donosi još veći i još "teži" PUBG turnir za najbolje igrače. 

Natjecanje će se igrati na PC platformi u dvije faze, online kvalifikacija i offline finala koje će se održati u LifeClass Termama Sveti Martin 14. prosinca. Ukupni nagradni fond od 10 tisuća eura podijelit će najboljih 12 parova u finalu, od čega će četiri tisuće pripasti pobjednicima. Prijaviti se možete putem službene stranice. Osim odličnih PUBG igrača, na event stižu influenceri i streameri kao što su Maro "sprEEEzy" Miličević, Baro "PougljeniMrav" Barukčić i drugi.

PUBG Duo Adria Championship je poseban i po tome što će se održati na ponešto drugačijoj lokaciji od onih na kojima se inače održavaju esport turniri. LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po kupališnom turizmu i healthness ponudi, stvarima koje se gotovo nikad ne vežu uz esport, ali budite sigurni da će se to sve češće događati.

Zdravlje profesionalnih gamera posljednjih je godina sve aktualnija tema, oni najbolji već žive po sličnim režimima kao profesionalni sportaši i to je nešto čemu će se pridavati sve više pažnje. Ako profesionalni i rekreativni sportaši pohode terme i slična odredišta za vrijeme priprema i rehabilitacije, zašto ne bi isto činili i gameri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.