Hajdukov novi napadač: Trener mi je rekao da ga podsjećam na Suareza

Foto: Hajduk.hr/Gabela

HAJDUK je danas predstavio Nicolasa Veleza, napadača koji je na Poljud stigao iz Indije gdje je prošle polusezone postigao pet golova u 14 nastupa.
 
"Sretan sam što sam ovdje. Zahvaljujem Upravi, predsjedniku, treneru što su mi pružili priliku da igram za ovako veliki klub. Nadam se da će ovo biti stepenica više u mojoj karijeri. Postojale su još neke ponude iz Azije i jednog jakog kluba iz Južne Amerike, no kada mi se pružila mogućnost da dođem u Split, nisam dvojio", rekao je 25-godišnji Velez.
 
Argentinac je karijeru počeo u Riveru, a najbolju sezonu imao je u singapurskim Warriorsima kada je u 26 utakmica postigao 21 gol.
 
"Mislim da mogu igrati u svim napadačkim ulogama. Bilo to centralno, lijevo, desno, povučeno. Trener mi je kazao da se slobodno krećem. Znam da mogu i zabijati i asistirati. To mi je posao. Volim napadački nogomet, ulaziti iza obrambenih linija, igrati 1 na 1."
 
U Singapuru ga je trener usporedio s Barceloninim Luisom Suarezom.
 
"Kada sam igrao u Singapuru trener mi je pričao o Suarezu, da se krećem poput njega, izgledam u napadu kao on. Nadam se da ću jednog dana i igrati tako, volio bih to."
 
Već je čuo priče o derbijima s Dinamom...
 
"Čuo sam, radujem se tim derbijima. To je situacija kao u Argentini između Rivera i Boce. Velika je stvar za ligu što postoji takvo rivalstvo, ali znam da je i Dinamo klub bogate tradicije. Čuo sam i da tamo igra jedan Argentinac, bit će to veliko zadovoljstvo za mene."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.