Nogomet

Predsjedniku niželigaša suspenzija zbog vrijeđanja suca: J*bem ti milu mater 100 puta

Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

KAKO piše Dalmatinski portal, disciplinski sudac Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske Jakov Juretić donio je odluku po kojoj se Jošku Paraću, predsjedniku kluba NK Mosor Žrnovnica, zabranjuje obavljanje funkcije na rok od devet mjeseci zbog odgurivanja suca, vrijeđanja suca i pomoćnika, povjerenika za natjecanje Druge ŽNL i predsjednika županijskog Nogometnog saveza Marka Ercega, nakon utakmice 16. kola 2. ŽNL između NK Mosor Žrnovnica i NK Čaporice Trilj.

Upravo tako stoji u službenoj odluci te se dalje u obrazloženju navodi: "U dostavljenom Izvještaju o utakmici navedeno je da je predsjednik kluba NK Mosor Žrnovnica Joško Parać nakon završetka utakmice rukama odgurnuo suca, psovao i vrijeđao suca i pomoćnog suca navedene utakmice, te nastavio vrijeđati povjerenika za natjecanje Druge ŽNL i predsjednika NSŽSD riječima:

'Jebem ti milu mater i to 1000 puta, tebi i tebi pomoćni, nećete više nikad ovdje doći, jebem mater tebi i Ercegu i Šimiću. Jebem vam mater 100 puta - čekam vas ispred'. U postupku zatražena su očitovanja predsjednika kluba NK Mosor Žrnovnica Joška Paraća kao i sudaca navedene utakmice. U dostavljenom očitovanju Joško Parać navodi da je koristio neprimjerene riječi, ali negira odgurivanje suca."

NK Mosor Žrnovnica inače je klub koji su 2019. godine utemeljili navijači, nezadovoljni načinom na koji je Mosorom upravljao predsjednik Vinko Barbarić. On se uspješno održao na vlasti pa tako Žrnovnica danas ima dva kluba koji se natječu u istom rangu, navijački Mosor i Barbarićev HBDNK Mosor - Sveti Jure.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.