HRVATSKI NOGOMETAŠI

Predsjednik Bešiktaša: Mandžukić? On je gotova priča, ne želim o njemu ni pričati

Foto: EPA

TURSKI mediji jučer su pisali o obnovljenom interesu Bešiktaša za Marija Mandžukića, no predsjednik tog kluba demantirao je napise i to oštrom porukom koja ne skriva razočaranje što su propali prijašnji pregovori s njim.

Bešiktaš, navodilo se, želi napadača jer će ovo ljeto ostati bez Cenka Tosuna, čiji ugovor neće otkupiti od Evertona te Vincenta Aboubakara, s kojim se ne mogu dogovoriti oko novog ugovora. Turci bi tako ostali bez klasičnog napadača jer je njihov ovogodišnji najbolji strijelac Cyle Larin prvenstveno krilni igrač.

Kako će iduće sezone igrati i u Ligi prvaka, moraju tražiti napadačka rješenja. Mandžukića je klub Domagoja Vide htio dovesti i u prošlom prijelaznom roku, ali se hrvatski napadač odlučio za Milan, što mu očito predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Çebi i dalje zamjera.

''Ne želim pričati o imenima koja smo već spominjali. To je za mene gotova stvar, pokušavam pronaći nekog novog. Nije moj stil sastajati se s ponovo s igračima čiji stavovi i stil nisu jednaki našima'', rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.