POVRATAK U KOPRIVNICU Bivši igrač Dinama i Rijeke potpisao za Slaven Belupo

Foto: NK Slaven Belupo

SLAVEN BELUPO dobio je odlično pojačanja uoči nastavka drugog dijela sezone. Klub iz Koprivnice potpisao je dvogodišnji ugovor sa Josipom Brezovcem, koji je stigao nakon dvogodišnje avanture u moldavskom Šerifu. 

"Danas je sa Slaven Belupom dvogodišnji ugovor potpisao Josip Brezovec (31), koji je svojedobno također igrao za naš klub, pružao zapažene igre i bio jedan od njegovih najboljih igrača. Osim za Varteks, u kojem je prošao nogometnu školu, od prvoligaških klubova još je igrao za Dinamo, koji ga je 2011. g. ustupio Slaven Belupu iz kojeg je otišao u Rijeku, zatim u talijansku Speziu, a u naš klub se ponovno vratio iz najbolje moldavske momčadi Šerifa. Kao što je poznato Brezovec je vezni igrač, ističe se borbenošću i zalaganjem, a uz kvalitete koje ima sigurno će biti pojačanje za Slaven Belupo u nastavku proljetnog prvenstva", stoji u priopćenju kluba iz Koprivnice.

Brezovec je u sezoni 2010/11 bio član Dinama, ali je odigrao svega šest utakmica, dok je četiri sezone (2012-2016) nastupao za Rijeku. Čak je bio i kapetan, a upisao je 73 nastupa i zabio četiri gola.

U dvije sezone za Šerif postigao je 17 pogodaka u 37 utakmica, te se vratio u klub čije je boje branio u sezoni 2011/12.

Ekipa Tomislava Ivkovića, koja je ostvarila tek dvije pobjede u posljednjih 17 prvenstvenih utakmica, uz osam poraza i sedam remija, trenutačno drži sedmu poziciju u Prvoj HNL i ima pet bodova više od Istre i Cibalije, koje se bore za opstanak.  

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.