Najbolji hrvatski kickboksač se vraća. Nastupit će na spektaklu u Areni Zagreb

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

VELIKA svjetska kickboksačka organizacija Glory potvrdila je da će se njen event 95 održati 21. rujna u Areni Zagreb i da će na njoj nastupiti Antonio Plazibat. Najbolji hrvatski kickboksač vraća se borbama nakon godine dana, odnosno borit će se prvi put od loma ruke koji je zadobio u meču s Tariqom Osarom u lipnju prošle godine u Rotterdamu.

Podsjetimo, Plazibat je poražen u toj borbi za titulu privremenog teškaškog prvaka svijeta u Gloryju, u njenoj petoj rundi. Nakon meča je potvrđeno da se od prve runde borio sa slomljenom rukom i da je tako ozlijeđen još dugo izdržavao nalete suparnika i prijetio mu.

"Sretan sam što sam se konačno vratio i što se Glory vraća u Hrvatsku prvi put nakon deset godina. Jedina stvar koja može biti bolja od pobjede na mom povratku je učiniti to pred svojim navijačima. Priredit ću predstavu za sve," rekao je Plazibat.

Glory: Plazibat je jedan od najuzbudljivijih teškaša na planeti

Glory 95 bit će drugi Gloryjev event u Hrvatskoj, a prvi nakon 2014. godine kada su pred publikom u Zagrebu u borbu ušli Remy Bonjasky i Mirko Cro Cop Filipović. Bonjasky se tada oprostio od sporta porazivši legendarnog hrvatskog borca većinskom odlukom sudaca. Još nije poznato protiv koga će se Plazibat boriti.

"S poviješću razornih nokauta, Plazibat je jedan od najuzbudljivijih teškaša na planeti i obožavatelji mogu očekivati ​​vatromet po njegovom povratku. Njegov protivnik i uzbudljiviji dodaci za GLORY 95 fight card bit će otkriveni u nadolazećim tjednima," poručili su iz Gloryja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.