Poraz od Albanije presudio nekadašnjem prvaku Europe?

Foto: EPA

ALBANIJA je u Tirani pobijedila Poljsku 2:0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj sljedeće godine, a strijelac je bio i bivši ofenzivac Osijeka Mirlind Daku u 62. minuti. Albanci su neporaženi i mogli bi izboriti svoj prvi odlazak na veliko natjecanje, a stanje u taboru Poljaka je dijametralno suprotno.

Ekipa Fernanda Santosa je u pet kola pretrpjela tri poraza. Uz Albance su ih rušili još Česi i Moldavci te su trenutno predzadnja reprezentacija na tablici skupine E, iako su ih mnogi po renomeu igračkih imena smatrali za favorite skupine koju trenutno uz Albaniju predvode i Česi.

Ne podržava ga ni Lewandowski

Loša forma mogla bi presuditi Portugalcu Santosu koji je 2016. godine odveo svoju zemlju do naslova kontinentalnog prvaka u Francuskoj, ali sada je plasman Poljske na isto to natjecanje doveo pod znak pitanja.

Poljski mediji pišu kako su Santosom nezadovoljni i igrači na čelu s glavnom zvijezdom Robertom Lewandowskim, a Darius Dobek, novinar portala Przeglad Sportowy Onet, piše: "Stalno mijenjanje početne postave ne pomaže momčadi da se sabere, a Portugalac ne želi pomoći ni sam sebi. Ne objašnjava svoje odluke, potpuno promašuje s argumentima. Doveo nas je na rub ponora u kvalifikacijama, potom je počeo s čudnim ponašanjima, te nas je na kraju bacio u ponor."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.