LIGE PETICE

Pogledajte kako se rasplakala ukrajinska zvijezda West Hama: Rusi ubijaju moj narod

Foto: Profimedia

LONDONSKI West Ham je u nedjelju u sklopu 29. kola engleske Premier lige slavio 2:1 protiv Aston Ville. Domaćin je prelomio susret tek u zadnjih 20 minuta. Andrij Jarmolenko zabio je za 1:0, Pablo Fornals povisio je rezultat, a Jacob Ramsey zabio je tek počasni pogodak.

Posebno emotivan bio je prvi gol, onaj u 70. minuti. Saïd Benrahma je lijepo povukao loptu s lijeve strane u sredinu i ubacio ju, a ukrajinski ofenzivac Jarmolenko sjajno se snašao i poslao loptu u gol. Prilikom slavlja gola, emocije su ga svladale. Pao je na koljena i zaplakao podižući ruke prema nebu.

Naravno, i njega jako boli sve što se događa u domovini otkad je Rusija izvršila invaziju. U razgovoru nakon utakmice rekao je: "Za mene je to bilo tako emotivno zbog situacije u mojoj zemlji. Tako mi je teško u ovom trenutku razmišljati o nogometu jer svaki dan ruska vojska ubija ukrajinski narod.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Hvala suigračima i Britancima koji me podržavaju svaki dan. Treniram par puta tjedno i nisam 100% unutra, ali svakodnevno osjetim vašu podršku. Hvala vam od srca." Ranije ovog mjeseca, svijet su obišle i prekrasne snimke kada se Benfica s navijačima poklonila Romanu Jaremčuku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.