UFC

Pogledajte kako je srpska UFC zvijezda zapjevala Baju Malog Knindžu u podcastu

Foto: Getty Images/Guliver Image

ALEKSANDAR RAKIĆ, najbolji srpski MMA borac i UFC-ova zvijezda, dogovorila je borbu karijere. Krajem ožujka borit će se protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije Jana Blachowicza, a pobjednik bi trebao dobiti titulu prvog izazivača.

Oba borca gostovala su u podcastu kod slavnog Michaela Bispinga. Tamo su pričali o borbi, ali bez ikakvih tenzija i provokacija. Na kraju su čak odlučili i zapjevati pjesme povodom božićnih blagdana.

Rakić: Pravi samuraj se tako ne ponaša

Rakić se, između ostalog, dotaknuo i potencijalne borbe protiv češkog superstara Jirija Prochazke. Ta borba je propala, a borci su se nemilosrdno prozivali po medijima i društvenim mrežama.

"Jiri je pobijedio Reyesa, a ja Thiaga. Tada ga je UFC trebao staviti na treće mjesto, a ne na drugo. Nije mi stalo do toga jer se mogu protiv bilo koga boriti. Ipak, nije mi preostalo ništa osim da ga prozovem. On je očito odbio meč protiv mene, nekoliko puta mu je to ponuđeno. On je ipak odlučio biti zamjena za meč za pojas", započeo je Rakić.

Nakon toga se osvrnuo i na Prochazkin nadimak, "Samuraj". 

''Nije on nikakav samuraj. Pravi samuraj prihvaća svaki izazov i ne pije pivo. On samo misli da je nekakav samuraj. Mislim da je on lažnjak. Ide u šumu, udara u stabla i slično. Ako mu to odgovara, nemam ništa protiv toga. Svatko ima pravo raditi što želi, ali nemoj glumiti samuraja", dodao je srpski borac.

Zapjevao božićnu pjesmu Baje Malog Knindže

''Želim velike borbe i teške protivnike. UFC mi je ponudio Aleksandra i mislim da će to biti dobra borba. On se voli boriti u stojci, mislim da me neće pokušati rušiti i to će biti dobra borba za obojicu.'', izjavio je Blachowicz koji je također bio uključen u podcast.

"Neki misli da ću lagano svladati Jana jer je loše izgledao u zadnjoj borbi. Ljudi ne razumiju da nekad o imate takav loš dan kad vam ništa ne polazi za rukom. Prije toga pobijedio je tipove poput Reyesa i Adesanye. Ja ulazim u svoj zenit, uskoro mi je 30 godina, osjećam na treninzima da se bližim svom vrhuncu. Imam odličan tim, gdje god da borba završi, spreman sam na 25 minuta bilo kakve borbe. Nadam se da će Jan doći spreman", odgovorio je Rakić.

Blachowicz mu je nakon toga poručio: "Ovog puta neću ostaviti u svlačionici svoju legendarnu poljsku snagu." Sve je proteklo u sportskom i fer verbalnom nadmetanju i dobrom raspoloženju. Za kraj je Michael Bisping zamolio Rakića da otpjeva blagdansku pjesmu, a on se odlučio na "Božić je" od Baje Malog Knindže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.