Esport

Pogledajte kako bi izgledao League of Legends iz sasvim druge perspektive

Foto: Shen YH

POSLJEDNJE desetljeće League of Legends je jedna od najpopularnijih PC igara na svijetu i jedna od rijetkih koja usprkos dugovječnosti i dalje parira Fortniteu i drugim hit naslovima. Umjetnik pod nadimkom Shen YH dao si je truda i prikazao je iz sasvim drugačije perspektive.

>Osim nogometa, Barcelona po Europi promovira i esport

>Ovo je prva tenisica za profesionalne gamere na svijetu, dobro ste pročitali

Nijedna MOBA igra iz prvog ili trećeg lica nije opstala, ali kvalitetnih pokušaja je bilo. No kako bi iz tih perspektiva izgledao League of Legends? Otkrio nam je to Shen YH sa sedam detaljnih ilustracija. Sučelje izgleda vrlo jednostavno i podsjeća pomalo na ono iz Overwatcha, što je u neku ruku i logično s obzirom na to da popularni hero shooter iz Blizzarda također sadrži elemente MOBA-e.

Sve su ilustracije djelo umjetnika Shen YH.

Iako nikad nećemo iskusiti kako je igrati League of Legends iz prvog ili trećeg lica, promjena perspektive uvijek dobro dođe. Zasigurno bi bilo zanimljivo i izazovno upravljati mehanički zahtjevnim herojima poput Ahri, ili precizno gađati s Jihnom. No vjerojatno postoje i razlozi zašto Paragon i Battleborn više nisu aktualne igre, a Smite se još nekako drži. 

Novi dah života u League of Legends je zato udahnuo Teamfight Tactics, autobattler mod koji je privukao brojne igrače i streamere. Čak i ako ste prestali igrati LoL, ili ga niste igrali uopće, možda vam se svidi njegov popularni mod iz žanra za kojim sada svi luduju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.