Pogledajte golčinu Suareza u 90. minuti za pobjedu. Zabio je pet golova u tri susreta

Foto: EPA

LUIS SUAREZ nastavlja s pogocima u svom novom klubu, brazilskom Gremiju. Urugvajski 35-godišnji napadač, nekadašnja zvijezda Ajaxa, Liverpoola i Barcelone, u tri je nastupa za svoju novu momčad postigla pet golova. Svoj posljednji zabio je u utakmici 2. kola regionalne Gaucho 1 lige u kojoj je njegov tim svladao Brasil de Pelotas 1:0.

Jedini gol na utakmici Suarez je zabio u 90. minuti. Leđima je bio okrenut golu suparnika, potom je izvrtio nekoliko njih iz obrambenih redova i zabio pod gredu za veliko slavlje na stadionu. Prije toga, u prvom kolu Gaucho 1 lige, njegova je momčad pobijedila u gostima Caxias 2:1, a i tada je Suarez postigao pobjednički pogodak u 76. minuti.

Na premijeri je, pak, postigao hat-trick. U dvoboju Superkupa Recope Gaucho njegov je Gremio svladao Sao Luiz 4:1, a Suarez je postigao tri pogotka u prvom poluvremenu, od čega je jedan bio lijepi volej udarac. Suarez je tada prvi put, nakon prosinca 2013. godine, upisao hat-trick u prvom poluvremenu. Zadnji put to mu je uspjelo kao igraču Liverpoola protiv Norwicha u Premier ligi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.