Podolski i Novakovič otpali, Soldo u Koeln dovodi Tošića iz Manchester Uniteda?

TRENER Koelnovih nogometaša Zvonimir Soldo morat će nedjeljni bundesligaški susret protiv Wolfsburga odraditi bez udarnog napadačkog dvojca Lukasa Podolskog i Milivoja Novakoviča.

Zbog ozljede leđa Podolski sigurno neće nastupiti u gostujućoj utakmici 19. kola, a zbog virusa gripe za nju ne kandidira niti slovenski reprezentativac, potvrdio je hrvatski trener. Također, tek je lakši posljednji trening odradio Manasseh Ishiaku, za kojeg Soldo kaže:

"Spreman je za najviše dvadeset minuta, ako i toliko."

"Wolfsburg je favorit ove utakmice iako i sami imaju problema. No, u posljednjim smo dvjema utakmicama, prvenstvenoj i onoj u Njemačkom kupu, pokazali da se možemo nadmetati."

Dodajmo da kelnski Express donosi vijest, pozivajući se na izvore iz Srbije, da će članom Soldine momčadi postati Zoran Tošić. Prije godinu je dana 22-godišnji srpski veznjak stigao na Old Trafford iz Partizana za sedam milijuna funti, no svoje mjesto u redovima momčadi Sir Alex Fergusona nikako ne uspijeva pronaći.

Još krajem prošle godine engleski su mediji tvrdili da ga se prvaci Premiershipa pokušavaju riješiti, a kelnski dnevnik piše da on sigurno stiže u Soldin sastav na posudbu do kraja sezone.

Sportski direktor Kölna Michael Meier na tu je temu rekao:

"U ovom trenutku ne možemo potvrditi dolazak pojačanja."

Zoran Tošić, pak, u izjavi za Sportski žurnal kaže:

"O Koelnu znam dosta, imaju dobre igrače i poznata imena, a čuo sam i da je grad lijep. Odlazak ondje značio bi mi mnogo zbog minutaže pred Svjetsko prvenstvo, no još uvijek nije ništa definitivno, a kakva će biti odluka Manchestera znat ću u nadolazećim danima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.