Pochettino poludio i krenuo prema sucu, dvojica trčala da ga zaustave dok je bjesnio

Foto: EPA

CHELSEA je u subotu dočekao Manchester City u posljednjoj utakmici 12. kola engleske Premier lige i u sadržajnoj utakmici igranoj po jakoj kiši podijelio s njim bodove nakon remija 4:4. Iako se njegova momčad triput vraćala iz zaostatka i bod uzela iz jedanaesterca u 95. minuti, Chelseajev trener Mauricio Pochettino bio je bijesan nakon susreta.

On je nakon utakmice snimljen kako ljutito korača, viče i gestikulira u smjeru suca utakmice Anthonyja Taylora, a da ne napravi nešto više i zaradi kaznu spriječila su ga dvojica iz njegovog trenerskog tima. Trčala su obojica za njim i zaustavila ga prije no što je stigao do suca.

VIDEO: Arena Sport

Ispričao se zbog divljanja

Argentinski stručnjak smatrao je da je Taylor prerano prekinuo utakmicu i tako onemogućio Chelsea u šansi za pobjedu. Dok je Pep Guardiola čekao nakon susreta da mu stisne ruku, on je jurišao prema sredini igrališta, zbog čega se kasnije i ispričao.

"Ispričavam se Tayloru, njegovim pomoćnicima i četvrtom sucu. Mislio sam u tim trenucima da Raheem Sterling ima šansu za peti gol. Zaslužio sam opomenu jer sam prešao liniju preko koje se ne smije ići. To nije bila dobra slika niti mene, niti nogometa. Tako se ne ponaša. Ispričavam se i Guardioli, jednostavno ga u tim trenucima nisam vidio", rekao je u opisu onog što se dogodilo poslije utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.