Počelo je glasanje za League of Legends All-Star, pomozimo PerkZu da predstavlja Europu

Screenshot: Riot Games

League of Legends All-Star 2017 održavat će se od 7. do 10. prosinca u LCS studiju u Los Angelesu. Igrači iz svake regije glasovima će odlučiti kojih će ih petorica igrača predstavljati na turniru, a jedan od glavnih konkurenata za mid poziciju je i naš Luka "PerkZ" Perković.

Na All-Star 2017 turniru natjecat će se osam najuspješnijih regija na internacionalnim turnirima, a to su: Europa, Amerika, Kina, Južna Koreja, Jugoistočna Azija, Turska, Brazil i LMS (Hong Kong, Tajvan, Makao). Za razliku od prošlih godina, sada je moguće glasati samo za igrače vlastite regije. Svi League of Legends igrači iz Hrvatske i naše regije tako mogu glasati za igrače koji će na turniru predstavljati Europu. 
 
Također, moguće je glasati za samo dvojicu igrača iz istog tima, kako se ne bi dogodilo da čitavi timovi poput G2 Esportsa, Fnatica ili Team SoloMida odu na All-Star turnir.
 
U trenutku pisanja članka All-Star tim Europe izgleda ovako:
 
Na topu bi bio Paul "sOAZ" Boyer, veteran Fnatica i legenda LoL esporta. U džungli bi igrao Marcin "Jankos" Jankowski, odličan igrač tima H2K koji je prošle godine igrao polufinale World Championshipa. Na midu bi bio Tristan "PowerOfEvil" Scharge, sjajan igrač Misfits Gaminga koji je odigrao nevjerojatan Worlds ove godine. Rekkles naravno vodi u poziciji za AD carrya i zasigurno se radi o jednom od najboljih igrača na toj poziciji na svijetu. I support pozicija pripala bi Leeu "IgNar" Dong-geunu iz Misfits Gaminga.
 
Foto: Riot Games/LoLesports Flickr
 
Naš Luka "PerkZ" Perković je trenutno na drugom mjestu za mid poziciju i kako glasanje traje još više od dva dana, sigurno može prestići PowerOfEvila. Iako nisu prošli u doigravanje Worldsa, PerkZ je bio jedan od najboljih igrača u svom timu, a Europom dominira već četiri sezone. Bio bi to odličan završetak vrlo dobre sezone za mladog Zagrepčanina.
 
Osim standardnog moda pet na met, svaki tim će između sebe odabrati dvojicu igrača koji će se natjecati i u jedan na jedan turniru.
 
Ove će godine cijelo natjecanje biti nešto ozbiljnije i neće biti onih "zabavnih" modova. Riot Games želi da se igra na pobjedu, zato će timovi biti podijeljeni u dvije skupine, gdje će svaki tim odigrati jedan meč sa svakim. Dva najbolje plasirana tima iz skupina prolaze u polufinala, u kojima će se igrati na dvije dobivene, a finale će se igrati na tri dobivene. 
 
Jedan na jedan turnir će igrati 16 igrača, odmah će se igrati eliminacijski mečevi na jednu dobivenu sve do polufinala i finala, u kojima će se igrati na dvije dobivene. 
 
All-Star možde nema onaj klasični naboj kao World Championship ili Mid-Season Invitational, ali naravno da uvijek želimo vidjeti Europu u što boljem izdanju. Najveće opasnosti dolaze od timova Južne Koreje i Kine, što smo imali priliku vidjeti na nedavno završenom World Championshipu. Bez obzira na sve, bilo bi lijepo vidjeti PerkZa na još jednoj velikoj internacionalnoj pozornici, a ovoga puta i mi možemo napraviti svoj mali dio posla da u tome uspije.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.